HWLBlog

BLIV KLOGERE PÅ

SENESTE NYHEDER

Skrevet

Sådan laver du Bagerlandsholdets italienske madbrød

Ita_madbrød

Brød er i Italien en vigtig del af et måltid, og italienerne er kendte for deres lækre madbrød, der fås i mange forskellige varianter, alt efter hvilken egn det er fra. Traditionelt set blev der bagt store brød, som blev brudt ved bordet, frem for at blive skåret med en kniv. Dette blev opfattet som en venskabelig gestus, som også skulle minde folk om at dele.
Derfor deler vi nu Bagerlandsholdets opskrift på det italienske madbrød! Læs mere Sådan laver du Bagerlandsholdets italienske madbrød

Skrevet

Sådan laver du Bagerlandsholdets rustikke gulerodsstykker

Gulerodsstykker2

Bagerlandsholdets opskrift på gulerodsstykker, er til dig som gerne vil gøre lidt mere ud af enten morgenbordet, eller den hurtige snack op ad dagen. De rustikke og mørke stykker ligger en god bund, så man bliver klar til dagens aktiviteter – og så er de oven i købet nemme at lave!

Læs mere Sådan laver du Bagerlandsholdets rustikke gulerodsstykker

Skrevet

Dennis Birch om ambition, ydmyghed og ærlig mad

DSC_3460

Årets kok 2017, Danmarks mest prestigefyldte kulinariske konkurrence, blev i år skudt i gang i november, og de mange håbefulde blev kogt ind til blot en håndfuld. Ti talentfulde stjernefrø har siden dystet sig ind i finalen, hvor den heldige vinder kåres den 21. marts 2017 på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.
Men skulle man tro, at forberedelsesprocessen blot handler om at fedte lidt med et ramsløg, kan man godt tro om igen. For ifølge finalisten Dennis Birch på 21, kan Årets Kok nemlig sammenlignes med et boksemesterskab. Det kræver samme disciplin, træning og drive, uanset om man bruger boksehandsker eller grydelapper. Desuden hjælper det også at være verdens dårligste taber. Læs mere Dennis Birch om ambition, ydmyghed og ærlig mad

Skrevet

RUDO – flabet italiensk lillebror indtager Illum

Rudo, Copenhagen, 2016

RUDO er det nyeste skud på stammen inden for italienskinspireret kogekunst med kant. Christian F. Puglisi og resten af holdet bag de gastronomiske succeser BÆST, Mirabelle, Manfreds og Relæ har med åbningen i Illum bragt et stykke af Nørrebro med sig til indre by. Denne gang støver de en nærglemt klassiker af til de trendy og eventyrlystne københavnere, naturligvis med et twist: Cocktail hour – Italian style.

Læs mere RUDO – flabet italiensk lillebror indtager Illum

Skrevet

Opskrift på hjemmelavede luksus romkugler og træstammer

image5 kopi

HW Larsens hjemmebager har endnu en gang været i køkkenet, og denne gang har projektet været romkugler og træstammer.
Denne opskrift på romkugler og træstammer er super nemme at følge, og de kan laves af alle, uanset niveau i et køkken.
Så mangler man lidt hjemmelavet kage til kaffen, er dette to rigtig gode bud.

Læs mere Opskrift på hjemmelavede luksus romkugler og træstammer

Skrevet

Almond Blossom – vi kan ikke blive trætte af macarons

Almond Blossom

Af Jacob Høedt Larsen

”Vi havde sommerfugle i maven, da vi åbnede kasserne med æskerne til vores macarons. Vi har bestilt 50.000, men hver enkelt af dem er som et lille barn for mig. Det er det samme, når vi lægger hver enkelt macaron i æskerne. Hver eneste lille æske er blod, sved og kærlighed.”

Læs mere Almond Blossom – vi kan ikke blive trætte af macarons

Skrevet

Bagerlandsholdet: Sådan starter du din egen surdej

Sådan starter du din egen surdej

En god surdej er en essentiel ingrediens, når du skal lave surdejsbrød i alle afskygninger, herunder er det populært når du skal lave hjemmelavet rugbrød. Surdejen er en kultur af gærsvampe og mælkebakterier, der anvendes som hævemiddel til brødbagning. Dejen giver en let og lækker syrlig smag til brødet. Læs mere Bagerlandsholdet: Sådan starter du din egen surdej

Skrevet

Lagkage opskrift med hjemmelavede lagkagebunde og jordbærmousse

IMG_0425

H.W. Larsens hjemmebager har været i gang, og har delt en nem lagkage opskrift med os.
Lagkagen består af hjemmelavede og luftige lagkagebunde, og er desuden fyldt med lækker jordbærmousse.

Læs mere Lagkage opskrift med hjemmelavede lagkagebunde og jordbærmousse

H.W.Larsen på Facebook

Vil du gerne være på forkant i restaurationsbranchen? Så følg H.W.Larsens Facebook side, her får du de seneste opdateringer så snart det sker.

Ved at følge med på kanalen bliver du opdateret på ekslusive Facebook-tilbud, nyheder, konkurrencer og opdatering som eksempelvis hvor den nye hotte restaurant er åbnet.