HWLBlog

BLIV KLOGERE PÅ

SENESTE NYHEDER

Skrevet

Matfer-Bourgeat: den franske bageartikel connoisseur

Hos H.W. Larsen værdsætter vi gode venskaber, leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst kunder! Vi sætter i dette blogindlæg fokus på vores ven og leverandør gennem 50 år – Matfer-Bourgeat – og ser nærmere på den franske bageartikel connoisseur. Læs mere Matfer-Bourgeat: den franske bageartikel connoisseur

Skrevet

Matfer-Bourgeat er verdensmestre i kvalitet!

Hos H.W. Larsen værdsætter vi gode venskaber, leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst kunder! Vi sætter i dette blogindlæg fokus på vores ven og leverandør gennem 50 år – Matfer-Bourgeat – og dykker i virksomheden bag nogle af vores bedst sælgende gryder. Læs mere Matfer-Bourgeat er verdensmestre i kvalitet!

Skrevet

Riv dig til perfektion med Microplane – verdens bedste rivejern!

Microplane Rivejern

Microplane er verdens førende mærke for usædvanligt skarpe kulinariske værktøjer. Mærket er formentlig mest kendt for deres rivejern, og har revolutioneret den måde, hvorpå kokke og mad-ører river en bred vifte af ingredienser for at opnå smagfuld og gourmetagtige retter og bagværk. Læs mere Riv dig til perfektion med Microplane – verdens bedste rivejern!

Skrevet

Kamado – Keramisk grill der kan det hele. Ny Pizza Edition!

Pizza på Grill

Godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser og her er udstyret der tager grill til næste niveau, nemlig verdensklasse. Kamado-grillen er en enormt alsidig grill i asiatisk inspireret stil med tykke keramiske vægge, der sikrer stabil varme over lang tid. Luftgennemførsel regulerer varmen, der kommer fra trækul, og som giver en ekstremt lækker og røget smag til kød, fisk og grøntsager. Læs mere Kamado – Keramisk grill der kan det hele. Ny Pizza Edition!

Skrevet

Danish Young Chefs Association repræsentant – Lars Gøtzsche Wortmann

chefs

Danish Young Chefs Association er et fantastisk sted for især unge kokkespirer! Der er mulighed for at deltage i events, høre foredrag og have det sjovt sammen med andre ligesindede, mens man er ved at uddanne sig til at blive en formidabel kok – ellers hvis man er færdiguddannet. Lars er den nye ambassadør, som fortjener en pæn introduktion og ‘velkommen til’!

Læs mere Danish Young Chefs Association repræsentant – Lars Gøtzsche Wortmann

Skrevet

Mix dig til en cool sommer med en smart blender + opskrift på en drink

Blender

En blender er et uundværligt køkkenredskab, når du skal lave en lækker smoothie, frozen drinks, pesto eller en velsmagende grøntsagssuppe. Smag. Konsistens. Du sætter selv grænserne for din blender.

Læs mere Mix dig til en cool sommer med en smart blender + opskrift på en drink

Skrevet

Atelier Relaxium- Fremtiden i farver

farver

Hos Atelier Relaxium er det ikke kun maden, der er inspirerende og smagsfuld; omgivelserne i denne lufthavnsperle spænder nemlig fra gul til blå, og fra rød til grøn – hele vejen igennem farvespektret. Det farverige koncept, kombineret med fine dining giver et helt unikt udtryk, som giver gæsterne i Københavns Lufthavn en oplevelse – endda inden de sætter fod på flyet.

Læs mere Atelier Relaxium- Fremtiden i farver

H.W.Larsen på Facebook

Vil du gerne være på forkant i restaurationsbranchen? Så følg H.W.Larsens Facebook side, her får du de seneste opdateringer så snart det sker.

Ved at følge med på kanalen bliver du opdateret på ekslusive Facebook-tilbud, nyheder, konkurrencer og opdatering som eksempelvis hvor den nye hotte restaurant er åbnet.