Skrevet

HWLarsen kommenterer på Michelinstjernerne 2010

I tirsdags udkom Michelin Guiden med ”Main Cities of Europe” og stjerner til de bedste Europæiske restauranter, og den bød ikke på store overraskelser. En smule skuffende var dog at Noma, med Rene Redzepi bag roret, ”kun” beholdt sine to stjerner og ikke fik anerkendelsen af den første danske restaurant med 3 stjerner. Det var ellers rygtet at de hemmelige anmeldere havde belønnet det københavnske spisested med en tredie.

Som med Noma, beholdt de andre københavnske restauranter deres Michelin-stjerner, og der var ingen Rising Stars i år. Fiskebaren fik dog en plads på Bib Goumand listen, en liste der indikerer rigtig god mad til rimelige priser.

Eneste nye i den kendte guide er AOC med det nordisk-fransk inspirerede køkken. Det var spået at restauranten ville få sin første Michelin stjerne, så der var stort presseopbud på plads da nyheden kom. Det blev selvfølgelig fejret med champagne og kram, men heller ikke meget mere. Der skulle gøres klar til aftenens servering… : )

Vi kan kun anbefale at forkæle sig selv engang i mellem og prøve et besøg på en af de nedenstående top restauranter med en stjerne i den berømte Michelin Guide

Kong Hans Kælder Formel B Paustian
Søllerød Kro The Paul Kiin Kiin
Era Ora MR Herman i Nimb
Kokkeriet

Læs mere om Michelin Guiden hos andre medier:

politiken.dk Information.dk epn.dk ibyen.dk eb.dk

(Visited 93 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments