Skrevet

HWL med til MASH åbningen i London

Det er sjældent, at man som dansker føler sig helt hjemme i en by som London.

Øl- og pubkulturen ligger måske nok relativt tæt på vores, men på pladsen foran det velkendte SANYO skilt, på Piccadilly Circus, er det svært at føle sig som andet end en forvirret turist i mængden.

Af samme årsag, kom HWL Teamet halvanden time for sent til åbningen af MASH’s nyeste restaurant i London.

Der er ingen tvivl om, at der er en vis charme forbundet med at være ’fashionably late’ ved glamourøse events, men når ens transportmiddel er metro og gåben, og den røde løber virkelig ligger flot rullet ud på Brewer Street, kilder det alligevel lidt i håndfladerne – og vi kan mærke det ikke er hverdagskost for os at komme på den røde løber.

Man kunne tydeligt mærke energien og champagneboblerne i luften, da vi blev guidet igennem garderoben og ned ad vindeltrappen, for det skulle vise sig, at den nye restaurant ligger under jorden.

Vi blev mødt med kameralinse, flash og fyldte champagneglas! Og det tog os lige et par minutter at tørre blitzen ud af øjnene og forstå sceneriet, for: WOW!

Stilen i restauranten er, som forventet, ”MASH” – hvis man har været i Bredgade, har man en god fornemmelse af indretningen: rødt, spejle, hængende kød, velklædte tjenere og vinflasker.

Rammerne, derimod, har fået ekstremt vokseværk! Christian Thorsholt Jacobsen fortæller hvordan restauranten i Bredgade kan ligge tre/til fire gange i den nye udgave i London.

Rundvisningen bød på op til flere rum til private selskaber, af den salgs som MASH-Bredgade har i kælderen, tre vinkældre, et gigantisk køkken og en bar som også er mange gange større end den i Bredgade.

Før vi var nået hele vejen rundt, var vi fuldstændig overvældede, og der var allerede forsvundet et par glas Champagne og pindemadder – som bestod af et stykke bøf på en pind, helt som en pindemad bør være, efter vores mening!

På trods af størrelsen, formår Mash-London at bevare charmen og den hyggelige stemning (selvfølgelig hjulpet godt på vej af åbningsbegejstrede danskere og englændere)

Den 1. november 2012 – til den engelske åbning af MASH-London – var der 714 mennesker samlet på restauranten i Brewer Street. Den 2. november – til den danske åbning – var der 750, og humøret var højt.

Første aften var PR og galla for det engelske folk, den anden var for stamkunder og venner af huset, fortæller en meget travl Christian. En anden sommelier nævner i farten, at de ikke havde forventet mere end 350 mennesker per aften, så de havde travlt, og sved på panden.

På trods af, at dette underjordiske overfyldte rum måske umiddelbart godt kunne virke lidt klaustrofobisk, også størrelsen taget i betragtning, herskede der intet andet end en vidunderlig stemning – Endda en meget dansk hyggelig stemning.

Vi, fra Skarp På Mad, følte os, for en gang skyld, virkelig hjemme og velkomne i hjertet af menneskemylderet i Londons centrum, og på trods af den forsinkede ankomst blev aftenen helt fantastisk!

Vi nød Champagnen og specielt de mundrette stykker bøf-på-pind, og vi var omgivet af dejlig stemning.

Efter en god Engelsk dagen-derpå-brunch, kan vi kun give vores varmeste anbefalinger af denne nye restaurant og af weekendture til London. Hvis man nu alligevel er her, så er MASH-London uden tvivl et besøg værd, det er et fantastisk sted!

(Visited 218 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments