Skrevet

HWL Projekt – Energirigtigt storkøkken i Ballerup

Schneider Electric er en global energivirksomhed, der arbejder for at nedsætte energiforbruget inden for en lang række sektorer. Derfor var det også helt oplagt at finde den mest energirigtige løsning, da arbejdspladsen i Ballerup skulle have nyt køkken og bar. H.W.Larsen blev sat på opgaven.

 

H.W.Larsen er meget mere end blot kokke knive i høj kvalitet, vi sætter også køkkener op hos en lang række restauranter og andre virksomheder. I takt med tidens fokus på energi og miljø var det en meget interessant opgave, der kom ind fra virksomheden Schneider Electric, der i 2015 er flyttet i nyrenoverede danske hovedsæde i Ballerup. Schneider Electric er en global virksomhed med speciale i energioptimering inden for sektorer såsom industrien, datacentre, erhverv og boliger samt infrastruktur. Fokus ligger på at levere produkter, services og løsninger, som gør energien mere sikker, pålidelig, effektiv og grøn. Alene i Danmark er 1.000 ansatte engagerede i dette arbejde, og 525 af disse sidder i Ballerup. Da Schneider Electric tidligere på året skulle have bygget nyt køkken og bar gav det naturligvis rigtig god mening at sikre sig, at der blev fundet en energirigtig løsning.

”Ligesom med alt andet, vi arbejder med, kiggede vi også på energiforbruget da vi skulle vælge buffeter og bar, så vi kunne få den bedste løsning. Opgaven blev sat i udbud hos forskellige leverandører, og H.W.Larsen viste sig at være de bedste, både energi- og prismæssigt, på den lange bane, siger Jens Ellevang, Facility og Event Manager Danmark  hos Schneider Electric.

 

Storkøkken holdt i samme stil

Schneider Electrics gulv er lavet af store, lyse egetræsgulvbrædder, og dette udseende ønskede virksomheden at bevare, da den nye fredagsbar skulle installeres. Leverandøren af gulvbrædderne leverede materialet, og H.W.Larsen satte dem op.

”Det er blevet et rigtig godt resultat, som er holdt i samme stil som resten af lokalerne. Vi har mange medarbejdere såvel som kunder igennem, så det skal se ordentligt ud, og vi er meget tilfredse med det endelige resultat, som ser enormt godt ud,” siger Jens Ellevang om baren, der bruges til alt lige fra receptioner til kundearrangementer og vinsmagning.

Også bufferene i kantinen, hvor den daglige mad til personale og kunder bliver serveret, er helt nyt, og med 350 daglige brugere er det vigtigt, at det hele fungerer.

”Med så mange medarbejdere og kunder igennem hver dag var det vigtigt for os at have en buffet med stor fleksibilitet. Vi har fået en varm og en kold station, og begge fungerer rigtig godt. De nye omgivelser gør, at kantinen nu også har mulighed for at servere alt fra morgenmad, til frokost buffet til aftenarrangementer, og det er vi glade for,” siger Jens Ellevang.

Man kan læse mere om Schneider Electric på schneider-electric.com og mangler i et energirigtigt storkøkken, så kontakt H.W.Larsens salgsdirektør:

KennethS Kenneth Steinmetz
E-mail: kenneth@hwl.dk
(Visited 203 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments