Skrevet

Nyt køkken til Møller Kaffe & Køkken

Møller Køkken & Kaffe får nyt køkken fra H.W.Larsen

Manden bag den succesrige Møller Kaffe & Køkken på Nørrebro har udvidet forretningen til nu også at omfatte Snaps og Smørrebrød i Toldbodgade, samt fået et fedt nyt køkken.

Her kan du se frem til moderne fortolkninger af det klassiske smørrebrød. Menukortet strækker sig både over velkendte retter som fiskefilet og stegt sild til den noget anderledes sellerimad med tomat og urtemayo. Overordnet kan du vente dig en spiseoplevelse med et mærkbart fokus på de gode råvarer og en virkelig gennemført smagssammensætning, der både overrasker og imponerer!

H.W.Larsen opsætter Nyt Køkken

Da bygningen der huser Møller Kaffe & Køkken blev købt, var det ret hurtigt tydeligt, at der var behov for at få installeret et helt nyt køkken, frem for at udskifte enkelte dele.
Store dele af bygningen er fredet, så der skulle tænkes meget kreativt i det lille og snørklede køkken. Sammen med H.W.Larsen kom Andreas Møller frem til super fede løsninger, der fungerer perfekt til smørrebrødskøkkenet, men samtidig ikke begrænser køkkenet i hvad der muligvis kan ske i fremtiden. Andreas er særligt glad for det visuelle i komfurdelen, hvor han synes det nye er super flot integreret med den gamle bygning. Det primitive og funktionelle mindre køkken, fungerer perfekt!

Et helt nyt køkken

Møller Snaps & Smørrebrød breder sig over to etager. Restauranten kan have 60 gæster, 30 på hver etage. Indretningen ligger designmæssigt et stykke fra traditionelle smørrebrødsrestauranter. Store lyse kakler, sorte lammeskind og det ligeså sorte bestik, samt de rå hvide vægge med moderne kunst, pryder den gamle bygning – som efter sigende skulle have været restauration i mere end 400 år.
Ovenpå spiser man i lettere herskabelige rammer. Der er hvide duge på bordene, smukke danske designstole (Møller 62, selvfølgelig) og højt til loftet. I ”dagligstuen” bagerst i lokalet er der kig til det mere hyggelige køkken, hvilket giver en følelsen af at være gæst i et privat hjem. Det var præcis det Andreas Møller gik efter, da H.W.Larsen skulle indrette den del af køkkenet.
Kælderen er lækker rustik, med special designede møbler. Her er der vue til et helt fantastisk snapsebibliotek, med mere end 60 forskellige hjemmelavet snapse, alle i store krukker. Det er virkelig fascinerende, og skal opleves!
Møller Snaps & Smørrebrød vil uden tvivl vinde dit hjerte med sine idérige og smagfulde opdateringer, samt kokkenes tekniske håndelag og det ambitiøse snapsotek.
Mangler i et specialkøkken udarbejdet efter netop jeres behov? Så kontakt H.W.Larsens salgsdirektør:

KennethS Kenneth Steinmetz
E-mail: kenneth@hwl.dk

Mobil: +45 31343924

(Visited 151 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments