Skrevet

Mandolinjern – Sådan bruger du det som en chef

Hos H.W.Larsen sælger vi rigtigt mange mandolinjern af høj kvalitet og vi ønsker også at vore kunder får mest muligt ud af deres nye udstyr. Derfor har vi lavet denne korte video der gennemgår de væsentligste hensyn du skal tage for at få mest muligt udaf dit nye mandolinjern.

Mandolinjernet er helt fantastisk til at snitte papirtynde kartofler til hjemmelavede chips og fine stave til gulerødder. Blandt andet. I denne video kan du lære, hvordan du gør. Indstil først skæretykkelse og funktion på bagsiden af mandolinjernet. Fold så mandolinjernet ud og tjek at det står forsvarligt fast. Når det er gjort, monterer du dine grøntsager på slædens nåle og presser det hele mod kniven. God mad kræver godt grej – og mandolinjernet er uundværligt i dit køkken.

(Visited 3.587 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments