Skrevet

Tag os med på køkken råd, det betaler sig

Drømmer du om at åbne en restaurant, skal I have renoveret kantinen eller det professionelle køkken? Så lad os hjælpe til! Med erfaring fra mere end 3000 køkkener, kan en kop kaffe med en af vores konsulenter spare dig for mange penge og bekymringer.

I de sidste 13 år har H.W.Larsen designet, solgt og monteret professionelle køkkener i Danmark, og salgsdirektør Kenneth Steinmetz har været med de sidste 8 år. Hans team af superdygtige konsulenter kører land og rige tyndt og vurderer kundernes behov, når en spæd køkken drøm er i støbeskeen.

H.W.Larsen sætter nemlig en ære i at dele af sin erfaring. For hvad nu, hvis det dyre køleskab slet ikke kan stå, hvor det skal, det nye gulv ikke er skridsikkert, og brandtilsynet frådende vifter med bødeblokken? Kenneth har set det meste – som måske kunne være undgået med lidt kyndig konsulenthjælp.

”Når man har en konsulent tilknyttet sit projekt, så skal man ikke igennem flere kanaler, men kan gå direkte til kilden. Ligesom en personlig bankrådgiver. Vores arbejde er nemlig ”ikke bare sådan lige”. Der er mange ting at tage højde for. Det kan for eksempel give slemme overraskelser, hvis det gamle restaurations køkken ikke kan håndtere den nyindkøbte ovn, der bruger lige så meget strøm som et helt parcelhus.

Igennem årene har vi set mere end 3.000 køkkener og kan byde ind med mange nye ideer. Det er naturligvis også en kæmpe fordel, at vi kan levere alt til et projekt. Tegninger, entreprenører, gryder, potter, pander og grej til drift, samt alt hvad hjertet kan begære af lækkert porcelæn til restauranten. Med vores 23.000 varenumre kommer vi hele vejen rundt.

Spar tid og penge

Vi kan være så meget, eller så lidt, involveret, som kunden ønsker. I sidste ende er vi der jo for kundens skyld. Måske har man endda overvurderet sit behov, og selvom vi er salgsfolk, så er der altså ingen grund til at skyde gråspurve med kanoner. Vi vil hellere have glade kunder, som stoler på os. Så i bund og grund kan en konsulent spare både tid og penge. Og et besøg koster ikke noget… Det skulle da lige være en kop kaffe.”

billede

Fordelene ved en personlig køkken konsulent:

  • En kontaktperson, et telefonnummer
  • Bedre og direkte dialog
  • Når konsulenten ser de fysiske forhold, minimeres misforståelser og fejlindkøb
  • Hvis vi hyres til hele opgaven, tager vi højde for alle faldgruber – også de lovmæssige
  • Gratis råd kan være dyre at overhøre

Konsulenter_72dpi

Kim Blom Semelin er montage- og projektchef for H.W.Larsen og har været med til at tegne og rådgive mere end 200 projekter…

Igennem de seneste to år, hvor han har været en del af H.W.Larsens professionelle projektteam. Ifølge Kim er dialog nøglen til ethvert godt samarbejde. ”Vi værner om personlige relationer og involverer os i KIM_med_byggebaggrundkundernes forretning for at forstå ønsker og behov, samt kunne udvikle den helt rette løsning. Jo bedre projektet defineres, desto bedre bliver resultatet. Vi har solgt, designet og monteret køkkener til flere af Danmarks førende Michelin-restauranter gennem årene. Vi vejleder og hjælper igennem hele beslutningsprocessen, for der er mange overvejelser at gøre sig, og processen kan være overvældende. Netop derfor er det vigtigt at træffe de rette beslutninger på de rette tidspunkter.

Udgiften til et gennemarbejdet tegningsgrundlag, med alt lige fra plantegninger, indretningsforslag, installationstegninger, eller 3D-visualiseringer ved større projekter, ligger typisk på 0,3-0,7% af de samlede udgifter på hele byggeprojektet. Og netop planlægningen og  tegningerne afgør projektets succes. For der skal ikke gå meget galt i et uigennemtænkt projekt, før udgifterne til tegningerne er tjent hjem.

Det er vores opgave at være opdateret med alt inden for byggeregler, arbejdsforhold og lovgivning. Vores erfaring og tætte samarbejde med fagfolk med forskellige kompetenceområder betyder, at kunden sparer tid og penge på unødvendige fejltrin og undgår i sidste ende, at køkken drømmen bliver et mareridt.”

 

  • I har idéen – vi har ekspertisen!
  • Fra drøm, til skitse, til virkelighed.
  • Vi er med i hele processen. Fra de første skitser til færdigt køkken.

 

(Visited 321 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments