Skrevet

Kom med Det Danske Bagerlandshold til Nordic Cup 2017

Nordic cup 2017

Den 21-23 september løber de nordiske bagemesterskaber af stablen i Stockholm.

De sidste to år har svenskerne domineret guldet med en særdeles velrullet bolledej, men ikke i år. Ifølge holdkaptajn Mikkel Hansen tilhører guldet nemlig Danmark. Og efter to år med sølv kan det næsten ikke være anderledes.

I røg og damp for Danmark

Bagerlandsholdet til Nordic Cup 2017

Banen er kridtet op, melet er drysset, og landsholdets tre udvalgte elitebagere står klar til at dyste om den eftertragtede pris. Ud over Danmark, Norge, Sverige og Finland er også Island med på programmet i år.

H.W.Larsen sponsorerer det danske bagerlandshold og vil løbende uploade opskrifter og nyt om Nordic Cup 2017 på facebook.com/H.W.Larsen

Landsholdets elitebagere:

Landsholdstræner Kasper Hansen:

29 år. Har igennem flere år trænet og rekrutteret unge bagertalenter til konkurrencer i Danmark. Blev selv headhuntet for to år siden til at træne det nye landshold. Uddannet bager og konditor.

Holdkaptajn Mikkel Hansen:

43 år. Selvstændig bager i Ribe. Dette er hans 3. nordiske cup og veteranbageren har da også det sidste ord og overblik, inden tingene forlader pladen og går videre til dommerne. Han elsker udfordringen ved konkurrencerne og ser dem som en årlig tilbagevendende svendeprøve, der gør ham til en bedre bager og hæver standarden på brød i hele norden. Speciale: Brød.

Stephanie Carbal Svendgaard:Det Danske Bagerlandshold_Final_Outline_18032016

24 år. Har været på landsholdet siden 2016. Uddannet bager og konditor. Arbejder som konditorchef i Kvickly Silkeborg og blev håndplukket til landsholdet, efter træner Kasper Hansen så hende dyste mod nogle af hans egne bagertalenter. Stephanie stortrives i Silkeborg, så fremtidsplanerne er at blive lige, hvor hun er. Speciale: Rullede deje og fyld

Asger Skov Hansen:

23 år. Har været med på landsholdet siden 2015. Dette er Asgers anden tur til Nordic Cup. Også han blev håndplukket af landstræner Kasper Hansen til at være med på holdet. Tiden bruges lige nu på at træne med landsholdet og raffinere sine kreative bagertalenter.  Speciale: Skuestykke/blikfang

(Visited 359 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments