Skrevet

Meet Our Knifemakers – Mr. Yu Kurosaki

Knifemakers Yu Kurosaki

Vi har besluttet at gå nye veje og udvide vores sortiment med endnu flere specialiteter. Det betyder for dig, at du ofte vil møde nye knifemakers, en ny linje af knive og endnu et skarpt eventyr fra H.W.Larsen.

Nu bliver det personligt – Meet our knifemakers

Honour, Tradition, Sharpness, Honesty!

Vi har i samarbejde med en lang række knivmagere valgt at tage knive i sortiment, som alle er håndlavede, alle er af uhyre høj kvalitet og alle hører til blandt de skarpeste i verden. Da knivene er håndlavede, tager det tid at producere dem og derfor kan vi ikke garantere, at vi har nok på lager eller at de kommer et par uger efter, vi løber tør. Dette afhænger alt sammen af vores japanske venner og deres produktionsskemaer.

Den første i rækken er Mr. Yu Kurosaki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har valgt at markedsføre 3 serier fra Mr. Yu Kurosaki og alle sammen er med japanske skæfter. Alle 3 serier er med håndlavede skæfter i Rosentræ og smedet i hånden – hver serie med sit kendetegn på bladet.

Mr. Yu Kurosaki er født i Sabae City i Fukui Prefecture i Japan den 11. september 1980. Han er med sine kun 37 år en garvet knivmager, han fik sin uddannelse i  ”Kanehiro Blacksmith” og har siden 2009 deltaget i shows og udstillinger over hele verden. Mr. Yu Kurosaki har en forkærlighed for jagtknive og har netop fået en ordre på en sådan til Ruslands præsident Putin. Men ikke nok med det, så laver Mr. Yu Kurosaki også nogle super flotte japanske knive. Vi har valgt at sætte priserne meget lavt på disse nye serier, så der kommer ikke til at være tilbud eller ekstra rabatterne på serierne, men vi håber at opleve at kokke over hele kloden vil få øjnene op for disse usædvanligt lækre og skarpe knive og spare op til at give sig selv nogle af de mest ultimative skæremaskiner i verden.

Vi bøjer os dybt og er taknemmelige for at kunne præsentere de første knive for dig, og kan kun opfordre dig til at holde øje med vores hjemmeside, for hele tiden vil der komme nye knifemakers og nye knive og et bredere sortiment til.

YU KUROSAKIS SERIE MED SHIZUKU R2 STÅL

For at holde prisen så lav som overhovedet muligt ydes der ikke rabat på de håndlavede knive i vores TK serie. Da vores knifemaker serier produceres 100%  i hånden kan der være mellem 3-6 måneders leveringstid på de varer, som vi måske løber tør for.

Billede

Herover: Håndlavet klinge med diamantlignende “mønster” på klingen – Rosentræs skæfte – Specialbehandlet træ som holk

YU KUROSAKIS SERIE MED SHIZUKU R2 STÅL ER I TOPKLASSE.

Super flotte knive med den perfekte balance, rosentræ, hammer overflade på den
flotte 3 lags klinge. Her ser du 4 af seriens knive

Kurosaki_knive_image

(Visited 568 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments