Skrevet

Bagerlandsholdets chokoladekonfekt – orangestykker så englene synger

Orangestykker

Her får du Det Danske Bagerlandsholds nemmeste opskrift på julekonfekt – små orangestykker med dejlig appelsinsmag og mørkt chokoladeovertræk. Perfekt til en hyggelig eftermiddag i køkkenet med familien til juletid.

Bagerlandsholdets Orangestykker (Chokoladekonfekt)

Ingredienser:

  • Ren rå marcipan (150 g.)
  • Orangetern (60 g.)
  • Grand marnier (20 g.)

Fremgangsmåde:

  • Alle ingredienser blandes i en foodprocessor.
  • Massen rulles med en rullepind på siliconepapir, med lidt flormelis under og over.
  • Udrulles i en tykkelse på ca. 2 cm.
  • ”Bundovertrækkes”: Et tyndt lag tempereret, mørk chokolade, stryges ovenpå marcipanen, lad det stivne.Det Danske Bagerlandshold_Final_Outline_18032016
  • Marcipanen vendes, så chokoladen er under marcipanen, konfekten skæres i kvadrater på 3 x 2 cm.
  • Stykkerne overtrækkes i mørk chokolade. Dekoreres evt. med et stykke orangechokolade.

 

 

 

(Visited 748 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments