Skrevet

Juicepressere med smæk på og opskrift på en juice klassiker

Foråret og de lysere og længere dage er endelig over os og når det er varmt og frugt og grønt er sommerfriskt, er der ikke meget der slår et glas køligt, friskpresset juice. Den gode smag skaber du. Det gode udstyr til de gode juice oplevelser finder du hos H.W.Larsen.

Juicepressere…

De findes i mange forskellige designs, i forskellige farver, fra forskellige brands og i forskellige prisklasser. Santos er et af de brands der ligger højt på prislisten men ligeså på kvalitetslisten. Ligesom H.W. Larsen har Santos en del år på bagen og har siden 1954 specialiseret sig inden for blandt andet juicepressere. Santos emmer af kvalitet og alle Santos’ produkter er håndlavet på deres fabrik i Frankrig. Det er altså godt håndværk!

To bud på en god juicepresser

Santos Juicepresser 68 er den professionelle juicepressers foretrukne køkkenmaskine. Juicepresseren har masser af kraft og er designet til at køre hele dagen. Det er en stille og kraftfuld centrifugal saftpresser, der filtrerer råvarerne til perfektion og giver dig optimal udnyttelse af dine frugter og grøntsager.


Santos Juicepresser 68

 

Til husforbrug kan Thielmann Rotes juicepresser model 42.6 varmt anbefales. Juice- og saftpresseren kan presse saft ud af frugt og grønt og den har kapacitet nok til at presse imponerende 55 kg gulerødder i timen. Presseren er produceret i rustfrit stål og den sorterer automatisk saft og affald, hvilket du bliver rigtig glad for.

Thielmann Rote Juice- og saftpresser

 

Juice opskrift: Klassikeren med smæk på

Denne opskrift er efterhånden blevet delt et par gange i vores nyhedsbrev og af den simple årsag: det er en klassiker! Juice lavet på gulerod, æble, appelsin og ingefær er en skøn måde at få sit vitaminbehov opfyldt på og virker bare hver gang. Opskriften nedenfor rækker til cirka 2 glas juice, så er I flere dobler du bare op.

Du skal bruge:
– 4 gulerødder
– 2 æbler
– 2 appelsiner
– ingefær (jo mere ingefær, des mere smæk på!)
Med denne opskrift går du aldrig helt galt
 i byen men kombinationerne er uendelige,
så vær nysgerrig og prøv dig frem.
Du kan se alle H.W. Larsens juicepressere her.
(Visited 474 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments