Skrevet

H.W.Larsen støtter Team Rynkeby – Du kan være med!

Team Rynkeby København har i samarbejde med H.W.Larsen lavet et unikt tilbud til dig som går ud på følgende: du køber en Senjen kokkekniv og får en fed kniv med 10% rabat, samtidig med at 10% doneres til Team Rynkeby.

Gør en forskel sammen med H.W.Larsen

Team Rynkeby støtter børn med kritisk sygdom. Alle bidrag – store som små – går ubeskåret til de organisationer, som Team Rynkeby Fonden samarbejder med. I Danmark støtter Team Rynkeby to formål: Børnecancerfonden og Børnelungefonden. Der blev i 2017 indsamlet godt 65,2 mio. danske kroner, hvoraf 2,3 mio. gik til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark. I år kan du sammen med H.W.Larsen være med til at støtte.

 

Team Rynkeby København har i samarbejde med H.W.Larsen lavet et unikt tilbud til dig som går ud på følgende: du køber en Senjen ONE Santoku japansk kokkekniv (17 cm) og får en fed kniv med 10% rabat! På knivbladet er Team Rynkebys logo indgraveret og 10% af din samlede ordreværdi doneres til Team Rynkeby.

 

 

 

Køb kniven og støt Team Rynkeby

Når du køber kniven, giver H.W.Larsen dig også 10% rabat på alt andet du køber. 10% af den samlede ordre doneres til Team Rynkeby.

Sådan gør du…

  1. Tilføj kniven til din kurv
  2. Tilføj eventuelt andet til din ordre
  3. Skriv “RYNKEBY” i kommentarfeltet

Således opnår du 10% rabat på kniven og eventuelle andre varer i din kurv. Rabatten doneres til Team Rynkeby.

Tilbuddet gælder indtil “rynkerne” er kørt i mål i Paris. I år er det 17. gang at holdene kører til den franske hovedstad. De kører fra den 30. juni til den 7. juli 2018.

 

Ryttere kommer i mål i Paris


Lidt om Senjen

Senjen er rendyrkede skæremaskiner, som føles som en naturlig forlængelse af din hånd. Med hensigten om at skabe den perfekte kniv, har vi med hjælp fra knivconnaisseur Benjamin Jensen produceret et værktøj, der har en helt speciel plads i vores hjerte. Vi har nemlig selv bygget og designet Senjen knivene helt fra bunden og efter japanske traditioner. Du kan finde alle vores Senjen knive her og udvalgte herunder.

(Visited 137 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments