Skrevet

Lodge – Amerikansk kvalitets støbejern du aldrig slider op

Lodge er ægte kærlighed pakket ind i støbt jern. Den amerikanske klassiker harsiden 1986 mestret kunsten at lave totalt uopslidelige gryder, potter og pander i tungt solidt støbejern.

Lodge – Den amerikanske klassikker du aldrig slider op

Lodge er ægte kærlighed pakket ind i støbt jern. Den amerikanske klassiker har siden 1986 mestret kunsten at lave totalt uopslidelige gryder, potter og pander i tungt solidt støbejern. I modsætning til det meste andet køkkenudstyr, bliver støbejern kun bedre med tiden. Lodge er kvalitet du aldrig slider op.

 

Fordele ved støbejern

Alle kokke er enige om at støbejern er noget af det absolut bedste at stege og varme på.

Når støbejern er opvarmet, kan du, takket være dets varmebevarende egenskaber, skrue helt ned for komfuret og lade retten simre færdig. Dertil går støbejern og grill også hånd i hånd, det tåler nemlig de høje temperaturer og fordeler varmen fantastisk. Støbejern giver bøffen de helt rigtige striber, det er genialt til at bage i og intet mindre end fantastisk til de langsomme simreretter.

Til desserten eller den kolde kartoffelsalat kan støbejern også være dig behjælpelig. Hvis du fryser dit støbejernsprodukt før servering, vil det nemlig forblive kold på bordet i lang tid.  Sidst men ikke mindst er støbejern et ekstremt holdbart materiale og kan derfor tåle en del. Det kan anvendes til induktion og samtlige andre varmekilder.

       Lodge Støbejerns Brødform                                        Lodge Støbejerns Grillpande

 

Her er 5 gode råd:

  1. Undgå madvarer med højt syreindhold, f.eks. citroner.
  2. Opvarm og nedkøl dit udstyr langsomt. Husk, at du ALDRIG må hælde kold vand på varmt støbejern, da det ødelægger emaljen.
  3. Plej med madolie, gerne når det er lunt.
  4. Vask altid op i hånden (medmindre det et den nye serie fra Lodge der tåler opvask – se den her).
  5. Tør omgående efter håndvask.

Følg ovenstående råd, så kan udstyret holde resten af livet og kan gå i arv i generationer.

 

(Visited 749 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments