Skrevet

Sous vide og grill i kombination med hinanden? Ja tak!

Sous vide og grill i kombination er faktisk et af de bedste koncepter der er opstået siden ilden. Du finder herunder en guide til hvordan du tilbereder med sous vide og når først du har fulgt de tre step (og dermed har stegt dit kød til perfektion) tilfører du blot en lækker stegeskorpe på pande eller grill. Kødet får den lækre grillsmag som vi alle elsker alt i mens kødets mørhed bibeholdes.

Sous vide + grill: a match made in heaven

Sous vide og grill i kombination er faktisk et af de bedste koncepter der er opstået siden ilden. Du finder herunder en guide til hvordan du tilbereder med sous vide og når først du har fulgt de tre step (og dermed har stegt dit kød til perfektion) tilfører du blot en lækker stegeskorpe på pande eller grill. Kødet får den lækre grillsmag som vi alle elsker alt i mens kødets mørhed bibeholdes.

Grillsæsonen er for alvor gået i gang og H.W.Larsen har igennem hele maj måned fejret den med brandvarme tilbud på det hotteste grilludstyr i branchen. En god grillpande er et must i disse dage og du får her nogle gode bud.

Scanpan Grillpande
Lodge Støbejerns Grillpande

 

 

 

 

 

 

 

Perfekt hver gang med sous vide

Sous vide er en gammel kending på restauranterne, men er de seneste par år også blevet introduceret i flere og flere private hjem. Det er en teknik der bruges flittigt til at opnå næsten magisk perfektion når kød og grøntsager tilberedes – eksempelvis kan bøffen opnå en helt perfekt medium-rare hele vejen igennem og så er processen endda enkel:

  1. Pak maden i godkendte poser med for eksempel marinade eller urter
  2. Sug luften ud af posen og forsegl den med en vakuumpakker
  3. Tilbered maden i et vandbad med meget præcis temperaturstyring

Se her hvordan du tilbereder din mad sous vide som en sand chef:

 

Ingen sous vide uden vakuumpakning

En vakuumpakker er et fantastisk stykke køkkenudstyr. Den er selvfølgelig helt uundværlig når det gælder sous vide, men til opbevaring af madvarer er der også mange fordele for ved at fjerne luften øges holdbarheden. Desuden undgår du frostskader på kødet i fryseren og du får en saftigere bøf når du tager den op igen. Ligeledes kan du undgå madspild ved at forlænge holdbarheden med en vakuumpakning.

(Visited 1.121 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments