Skrevet

3 kugler med det hele, tak! – Ingen sommer uden hjemmelavet is.

Hjemmelavet is er og bliver en fuldtræffer når middagen skal afsluttes efter en lun sommeraften ved grillen. Hjemmelavet is er noget, der som intet andet kan samle både store og små. Med en ismaskine er det muligt at dække selv det største behov.

Så nemt laver du selv verdens bedste is

Is er godt – hjemmelavet is især! Flødeis, mælkeis, yoghurtis, parfait, sorbet, softice – konsistens og smag kan varieres i en uendelighed. Hjemmelavet is er og bliver en fuldtræffer når middagen skal afsluttes en lun sommeraften. Eller faktisk bare når som helst på dagen. Hjemmelavet is er noget, der som intet andet, kan samle både store og små.

 

God is kræver en rigtig ismaskine med kompressor.
Nemox Gelatissimo er en solid ismaskine, der med sin kraftige kompressor, sikrer en perfekt jævn frysning af alle 1,7 liter is. Nemox Gelatissimo ismaskinen kører 32 RPM, som er med til at trække hele 1,7 liter is. Med en forberedelsestid på mellem 30 og 40 minutter, hvor maskinen passer sig selv, er det supernemt at lave hjemmelavet is de varme sommerdage.

 

 

 

 

Lacors ismaskine har en lidt mindre kapacitet og egner sig derfor perfekt til den private hjem-is produktion. Ismaskinen producerer 1,4 liter fast is på 60 min. hvilket er tid nok til at stille serveringstallerknerne i fryseren inden servering og forberede toppings og andet lækkert pynt.

 

 

Flødeskumssprøjten og isskeen

Kender du det der med at den flotte anretning man havde tænkt sig kommer til at se lidt kluntet ud fordi sen hænger fast i skeen?
Det stopper når man har allieret sig med en keramisk isske (og en lunken kop vand). Den keramiske blægningning sikrer at isen let slipper skeen.

Et helt genialt og en smule undervurderet værktøj, der gør at man kan forvandle selv simple saucer og toppings til elegante anretninger, er flødeskumssprøjten. Til isdesserten kan du selvfølgelig lave en helt klassisk flødeskum på – surprise – fløde, men du kan også tilføre andre små overraskelser. Prøv for eksempel at tilføje lakridspulver eller hindbær.

Husk at stille serveringstallerkenerne i fryseren inden servering – og at godt køkkenudstyr giver gode madoplevelser!

Se vores bedste udstyr til is herunder:

(Visited 324 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments