Skrevet

F. Dick Premier Plus: Muligvis verdens bedste allround knive!

Ja, vi mener faktisk at Premier Plus serien er verdens bedste allround knive. Det behøver ikke altid at være japansk og med mange lag (selvom det er super lækkert) – nogle gange er tysk kvalitet altså bare nok. Premier Plus knivserien fra F. Dick holder til det meste og skærer både ben og brusk.

 

Premier Plus serien

Når det gælder gode madoplevelser, handler de tom at have godt køkkenudstyr der er til at stole på og intet er lige så essentielt som en skarp kniv når der skal laves god mad. Tyske Friedrich Dick startede i 1778 firmaet af samme navn og siden da har brandet specialiseret sig I at fremstille knive af højeste kvalitet til professionelle. I dette blogindlæg taget vi et nærmere kig på F. Dicks Premier Plus serie.

Premier Plus serien er resultatet af mange års raffinering og højteknologisk udvikling. Serien har været igennem utallige små opdateringer på sin rejse og er den dag i dag en fantastisk kniv der ligger rigtig godt i hånden, holder sig skarp længe og ikke mindst er et solidt og slidstærkt stykke kvalitetskøkkenudstyr lige fra den laser kontrollerede knivsæg til det nøje afbalancerede skæfte.

 

Premier Plus Kokkekniv

Premier Plus Santoku knive findes i flere længder og skær. Se mere HER

Den klassiske kokkekniv er grundstenen i et hvert professionelt køkken. Det er det absolut vigtigste værktøj du kan anskaffe dig, ene og alene på grund af sin alsidighed. Den kan bruges til alt fra at hakke urter til at skærer kød og fisk. Kokkekniven fra F. Dick tåler endda også utrolig hårdhændet brug, og passer man godt på den kan den holde i mange, mange år. Skæfterne er i specialfremstillet kunststof, som minder om træ, og er arbejdet sammen med bladet for bedst mulig hygiejne.

 

Premier Plus Santoku Kokkekniv

Premier Plus Santoku knive  findes med og uden luftskær. Se mere HER

Santokuen er den asiatiske klassiske grøntsagskniv der over det sidste årti har taget vesten med storm. De kendetegnes ved at have et tyndt blad med en kraftigt buet overkant, og en skarp “hæl” der kan bruges til dekorationer. De findes med og uden luftskær, der gør at fødevaren ikke klæber til kniven.

 

 

Premier Plus Pyntekniv

Premier Plus pynteknive findes i to længder. Se mere HER

Pyntekniven er en lille, skarp og let håndterlig kniv. Den er utrolig alsidig og er ligesom kokkekniven uundværlig del af et hvert grundsortiment i køkkenet. Den er god til frugt og kan skrælle snitte og selvfølgelig lave dekorationer til din anretning.

 

Se hele Premier Plus serien i vores webshop.

Husk det rigtige udstyr til dine knive fra Dick – så holder de længere:

(Visited 580 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments