Skrevet

Tojiro knive: køkkenets samuraisværd! Fokus på Basis serien.

Tojiro er japanske knive af usædvanlig høj kvalitet og skarphed. De har mellem 1 og 63 lag stål, som vi giver 1 helt års skarphedsgaranti på. Vi stiller i dette blogindlæg skarpt på Tojiros Basis serie og giver dig 4 gode bud på knive fra serien: to kokkeknive, en grøntsagskniv, en pyntekniv og en trancherkniv.

 

Tojiro

Tojiro er et naturligt valg for mange mesterkokke verden over fra Hector Blumental i England til danske Rasmus Kofoed. Rasmus har ud over 3 Michelin stjerner på Geranium i København også 3 statuetter fra Bocuse D’or og alle tre gange blev der vundet med en Tojiro kniv i hånden.

Ikke mange andre knivmærket kan prale med at have så godt et renommé og vi er stolte af at kunne tilbyde dig den samme kvalitet i dit køkken.

Vi stiller i dette blogindlæg skarpt på Tojiros Basis serie og giver dig 4 gode bud på knive fra serien: to kokkeknive, en grøntsagskniv, en pyntekniv og en trancherkniv.

Fokus på Basis serien

Tojiros Basis serie fås både med mørkt og lyst skaft. Knivene er produceret i Kina ud fra Tojiros specifikationer i forhold til blandt andet stål compound, hårdhed og design. Det er en god enkelt-lags kniv, som på grund af ovenstående fremstillingsmetode kan sælges til en knivskarp pris.

Knive, der er så hårde som Tojiros, skal benyttes med omhu, da ben, hårde emner og tab på gulvet kan forårsage at æggen “chipser”. Det anbefales at bruge en anden kniv, hvis der skal bruges en kniv til grove opgaver.

Se hele Tojiro Basis serien i vores webshop.

Trancherkniven

Trancherknive. Forskæreknive. Den perfekte kniv når du skal udskære en velstegt oksesteg. At tranchere er at skære et stykke kød ud. Det kan for eksempel være en kylling eller en steg. Tranchering er en helt afgørende del af madlavningen og serveringen af næsten enhver form for kød. En god trancherkniv er alfa omega og gør oplevelsen af kødet mere fuldendt.

 

Tojiro Basis trancherkniv. Se mere HER

 

(Visited 462 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments