Skrevet

Atelier Relaxium- Fremtiden i farver

farver

Hos Atelier Relaxium er det ikke kun maden, der er inspirerende og smagsfuld; omgivelserne i denne lufthavnsperle spænder nemlig fra gul til blå, og fra rød til grøn – hele vejen igennem farvespektret. Det farverige koncept, kombineret med fine dining giver et helt unikt udtryk, som giver gæsterne i Københavns Lufthavn en oplevelse – endda inden de sætter fod på flyet.

 

Med Atelier Relaxium er der kommet en helt ny lounge på banen, som tager en gedigen afstikker fra Københavns lufthavns andre lounges, inklusive Aviators to klassiske Danish design-modeller ”Aviator” og ”Apartment”. I Atelier mødes man bogstavelig talt af en eksplosion af farver fra gulv til loft, inddelt i sektioner med rød, orange, aubergine, blå og grøn. Allerede nu er anmeldelserne overvældende, og loungen sammenlignes med det århusianske kunstmuseum ARoS.
Men ud over sit banebrydende udtryk, har Atelier også en helt ny dagsorden for gæsterne. Relaxium er nemlig luksus for alle, uanset om man rejser på businessclass eller charter. For blot 189kr kan man indlede sit eget private eventyr med drinks og fine dining ad libitum i denne herlige oase af farver, der synes at eksistere helt udenom lufthavnens stressende menneskemylder…

Fremtidens lounge

Nada Nikolic har set Kastrup lufthavns mange skiftende ansigter på klos hold. Hun startede nemlig derude i 1985, og som chef for Aviators tre lounges har hun også fået et endnu mere personligt indblik i de rejsendes dagligdag.
”Vi vidste, at vi ville have fokus på loungerne. Så da vi hørte om et nyt ledigt lejemål i den nye del af lufthavnens shoppingområde, var vi naturligvis interesserede. Men vi ønskede at lave et helt nyt koncept. Vi ville have en lounge, der blev et samtaleemne helt i sin egen ret. Så vi fik tre reklamebureauer til at komme med et bud på et design, og valget faldt på ReputationCPH i Bredgade, som kom med tre meget anderledes udkast. Det blev altså til Atelier på grund af de mange farver.

Der bydes velkommen af både farver og mennesker

Man overraskes og begejstres af farespektret. Farver gør noget ved en. Det kan ændre humøret, når man kommer ind i de mørkerøde og gule farver. Har man brug for ro, kan man sætte sig nedenunder i de blå og grønne nuancer, der giver en mere afslappet stemning. Her er noget for alle. Vores værter og værtinder byder velkommen, og det er også dem, der hygger om kunderne. Vi har nemlig ønsket at komme tættere på kunden og have en mere direkte dialog.”

Luksus i øjenhøjde

Københavns lufthavn er normalt ikke et sted, man associerer med fine dining. Men også her udfordrer Atelier den eksisterende trend. Loungens restaurant er bemandet af professionelle kokke fra Dining Deluxe fra tidlig morgen til sen aften, så der er altid friske, lækre retter på menuen.
”Om morgenen serverer vi omelet med champignon og bacon. Vi har smoothies, juice, frisk brød, yoghurt med toppings og frokost kl.10.30 med tre varme retter, suppe, salat, sandwich, bagels, grønt med dip og frugt i alle afskygninger.  Vi har bevidst valgt af servere maden i små glas, for folk kan godt lide det hygiejniske i, at det ikke er en buffet. Desuden afholder vi events, for eksempel i forbindelse med valentinsdag, kinesisk nytår og Tour de France. Det er også nyt. Normalt sætter man sig bare ind i en lounge og har ingen dialog med nogen. Det vil vi gerne udfordre med aktivitet, for der er højt til loftet i Atelier, og det indbyder til mere samvær. Man kan nemt komme i kontakt med sidemanden. Nogle vil holde sig til det gamle loungekoncept, hvor man bare kan sidde med sin computer, mens andre vil begejstres af mad og udtryk. Vi tilbyder det hele.

En omstillingsvenlig verden

Vi er gode til at omstille os, for i en lufthavn er vi vant til forskellige gæster. Vi lytter til kunderne, og det er fordelen, når vi bevæger os så meget ude på gulvet, som vi gør. Alting kan lade sig gøre, også i køkkenet. Vi er omstillingsvenlige, for det er verden også.
At have en kok gør en stor forskel. Der går intet til spilde og råvarerne udnyttes til fulde. Kokke har en entusiasme for mad, som vi andre kun kan blive glade af og nyde godt af. Så Atelier er en ekstra luksusoplevelse på alle planer. Her kan man komme ind og finde lige netop det sted, der passer til rejsestemningen, så man kan være helt sikker på at starte rejsen på den gode måde.”

Om Atelier:

Samtlige møbler hos Atelier kommer fra Normann Copenhagen. Deres klassiske Bell-lampe er særligt indfarvet til konceptet. H.W. Larsen har tegnet, leveret og monteret delene til køkkenet i loungen, som ligeledes følger den farverige palet. Der har været særligt fokus på et specielt kølesystem, som ikke afgiver varme. Dining Deluxe CPH står for maden i loungen, der åbnede i november 2017.

Om Nada Nikolic:

Arbejdet i Københavns lufthavn siden 1985 og er nu chef for Aviators tre lounges. Hendes arbejdsdag består primært af møder med nye kunder, medarbejdere, leverandører og interne møder i ledelsen samt i at forbedre loungeoplevelsen for de rejsende.

Tekst: Camilla Mills  Foto: Jesper Blæsild

(Visited 286 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments