Skrevet

Mix dig til en cool sommer med en smart blender + opskrift på en drink

Blender

En blender er et uundværligt køkkenredskab, når du skal lave en lækker smoothie, frozen drinks, pesto eller en velsmagende grøntsagssuppe. Smag. Konsistens. Du sætter selv grænserne for din blender.

På udkig efter en ny blender?

En blender er et uundværligt køkkenredskab, når du skal lave en lækker smoothie, frozen drinks, pesto eller en velsmagende grøntsagssuppe.
Smag. Konsistens. Du sætter selv grænserne for din blender.

H.W. Larsen har et stort udvalg af blendere og mixere af høj kvalitet fra flere forskellige mærker. Blendere til både varmt og koldt og kander i enten plast eller glas. Og husk: vi har prisgaranti på alle vores produkter!

Sommervarmen skriger på kolde drinks og vi har det helt rigtige udstyr. Find din nye blender og kom i gang med sommerens læskende herligheder.

 

BioChef High-Performance Blender
BioChef High-Performance Blender

Du kan roligt overlade de udfordrende køkkenopgaver til High Performance blenderen fra BioChef.
BioChef High-Perfomance Blender er en solid køkkenmaskine der med sine 3 hk har en overlegen styrke. Designet er simpelt og betjeningen det samme. Du kan vælge mellem 3 intensiteter (lav, middel eller høj) og 3 timerindstillinger (30, 60 eller 90 sekunder) alt efter behov – eller Pulse-knappen, hvis ingredienserne skal blendes groft.

 

Russell Hobbs Aura Blender
Russell Hobbs Aura Blender

 

 

 

Russell Hobbs Aura Blender kommer med en kværn og er perfekt til at blende frugter til smoothies og grøntsager til supper eller lækre puréer. Med 2 hastigheder og en Pulse-funktion blender den stort set alle ingredienser hurtigt og til lige præcis den konsistens du ønsker. Russell Hobbs Aura blenderen har også en aftageligt dæksel, så du kan tilføje ingredienser mens den kører.

 

Shaken, not stirred.

Shakeren er et af barens vigtigste redskaber. Vælg en drinks shaker der passer til din stil, så du kan få shaket en masse lækre drinks og cocktails henover sommeren.
Det eneste must: hæld aldrig sodavand i shakeren! Brusen skaber et tryk som får shakeren til at gå op og din drink er ud over det hele og ikke i dine flotte glas. Det ønsker ingen. Eksperimenter eller brug opskriften herunder.

 

Få den bedste Frozen Strawberry Daiquiri

Frosne drinks i sommervarmen er altid en god idé og en strawberry daiquiri går man aldrig helt forkert i byen med. Den kan laves med og uden alkohol og lad os så lige slå én ting fast: den er altså ikke kun henvendt til hunkønnet og Sex & The City Nights.

Ingredienser:
4 cl Lys rom
2 cl lime- eller citronsaft
0,5 tsk sukker
Frosne jordbær

Fremgangsmåde
1. Hæld det hele i blenderen.
2. Blend.
3. Server.

Husk at stille glassene i fryseren inden servering – og at godt køkkenudstyr giver gode madoplevelser!

Se vores bedste barudstyr herunder:

(Visited 285 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments