Skrevet

Kamado – Keramisk grill der kan det hele. Ny Pizza Edition!

Pizza på Grill

Godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser og her er udstyret der tager grill til næste niveau, nemlig verdensklasse. Kamado-grillen er en enormt alsidig grill i asiatisk inspireret stil med tykke keramiske vægge, der sikrer stabil varme over lang tid. Luftgennemførsel regulerer varmen, der kommer fra trækul, og som giver en ekstremt lækker og røget smag til kød, fisk og grøntsager.

Kamado Pizza Grill 

Det er med stor stolthed, at vi præsenterer vores nye flotte Kamado Pizza Grill til H.W. Larsen familien. Grillen kommer lige som Kamado Danroasten i farverne: blå, grøn, sort og rød.

En keramisk grill kan nå op på de ideelle 350 graders varme til pizzaen, og kan endda varme helt op til 600 grader! Dette gør, at du kan opnå den helt perfekte og sprøde pizzabund på ganske få minutter. Du kan tilmed få den med den helt rigtige brænderøg duft.

Kamadoen er en enormt alsidig grill i asiatisk inspireret stil med tykke keramiske vægge, der sikrer stabil varme over lang tid. Luftgennemførsel regulerer varmen og gennem lågen på grillen kan du med en pizzaspade fiske din lækre, hjemmelavet pizza ud. Herefter kan du 1) slice pizzaen ved hjælp af en professionel pizzaskærer, 2) servere den på en pizza tallerken og 3) imponere hele nabolaget. Såeledes stiger du med 1000% i popularitet hos venner og familie.

Kamado Pizza Grill
Kamado Pizza Grill

Kamado Bordgrill

Udover pizza-grillen har vi ydermere udvidet vores sortiment med en bordmodel. Bordmodellen kommer pt. i sort og grøn.

En keramisk grill er som nævnt en enormt alsidig grill, der kan nå ekstremt høje temperaturer med kun lidt kul. Dette gør at du altid sikrer dig saftig kylling, bøffer og steg. Med en keramisk grill kan du ryge din mad, bage pizza eller langtidsstege din pulled pork low and slow. Kamado-grillen er verdensklasse når det kommer til low & slow cooking, til bagning og når der skal opnås ekstremt høje temperaturer. Fik vi sagt at den kan opnå ekstremt høje temperaturer?

Man bør altid vælge en Kamado grill hvis man vil have stabil varme hele tiden, samt en grill der kan grilles på året rundt. Kamado-grillen kan benyttes hele året fordi selvom det er minusgrader, bliver resultatet ikke påvirket pga. keramikken.

 

Kamado Grill Bordmodel
Kamado Grill Bordmodel

 

Alle ved at godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser – og her er udstyret der tager grill og ikke mindst pizza til næste niveau!

(Visited 1.354 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments