Skrevet

Riv dig til perfektion med Microplane – verdens bedste rivejern!

Microplane Rivejern

Microplane er verdens førende mærke for usædvanligt skarpe kulinariske værktøjer. Mærket er formentlig mest kendt for deres rivejern, og har revolutioneret den måde, hvorpå kokke og mad-ører river en bred vifte af ingredienser for at opnå smagfuld og gourmetagtige retter og bagværk.

Verdens bedste rivejern

Microplane er verdens førende mærke for usædvanligt skarpe kulinariske værktøjer. Mærket er formentlig mest kendt for sine rivejern, og har revolutioneret den måde, hvorpå kokke og mad-ører river en bred vifte af ingredienser for at opnå smagfuld og gourmetagtige retter og bagværk.

Et Microplane rivejern består af en masse små barberbladsskarpe kanter, der er ætsede i stedet for som på traditionelle rivejern at være standsede. Skæret bliver dermed utrolig skarpt, og kan på fineste vis snitte sig gennem maden (eller træet) i stedet for at rive eller flå: En idé, der er patenteret af Microplane.

I 1990 opfandt de to amerikanske brødre Richard and Jeff Grace ‘The Microplane® rasp‘. Virksomheden startede med at fremstille træraspe til snedkere og tømrere indtil en dag i 1994. Den dag skulle en canadisk husmor lave appelsinkage, og var frustreret over sit rivejern. Hun hentede derfor i stedet mandens trærasp, og opdagede at det var det perfekte rivejern. Herfra har Microplanes serier udviklet sig fra Classic til Professionel og Gourmet blandt andre.

 

Microplanes Classic Series

Classic serien blev oprindeligt lavet som værktøj til værkstedet, men de bliver i dag benyttet i køkkenet med stor succes, da maden bliver revet med utrolig lethed.

Classic serien består af flere rivejern med eller uden håndtag og med forskellige skær, der alle leveres med sikkerhedscover.

 

Microplane Classic rivejern
Microplane Classic rivejern
Microplane Classic rivejern
Microplane Classic rivejern

 

Microplanes Professional Series

Køkkenværktøjerne, der udgør Microplanes professionelle serie, er en kombination af uovertruffen ydeevne, ekstraordinær holdbarhed og enkel elegance. Det klassiske, tidløse udseende af rustfrit stål blev inspireret af restaurant kokke og ser godt ud i både professionelle køkkener og hjemme.

 

Microplane Professionel rivejern
Microplane Professionel rivejern – Velegnet til bl.a. ost, chokolade, løg, æble, gulerødder og kål (2-vejs skær).
Microplane Professionel rivejern
Microplane Professionel rivejern – Velegnet til bl.a. hvidløg, nødder, ingefær og muskat.

 

Microplanes Gourmet Series

Microplanes gourmet serie er elegant og gedigen udført helt i rustfrit stål. Serien indeholder et bredt udvalg af bladstørrelser og leveres alle med sikkerheds-cover. En skridsikker støtte sikrer, at rivejernet står fast ved brug, og med et ergonomisk håndtag sikres et komfortabelt greb.

Microplane Gourmet rivejern
Microplane Gourmet rivejern – Velegnet til bl.a. hårde oste og chokolade.
Microplane Gourmet rivejern
Microplane Gourmet rivejern – Velegnet til bl.a. citrusskal, hvidløg, parmesan, muskat og løg.

 

Husk at godt køkkenudstyr giver gode madoplevelser!

(Visited 961 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments