Skrevet

Matfer-Bourgeat er verdensmestre i kvalitet!

Hos H.W. Larsen værdsætter vi gode venskaber, leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst kunder! Vi sætter i dette blogindlæg fokus på vores ven og leverandør gennem 50 år – Matfer-Bourgeat – og dykker i virksomheden bag nogle af vores bedst sælgende gryder.

Matfer-Bourgeat: suveræn fransk kvalitet!

Siden sin fødsel i 1918 har Bourgeat altid lavet gode, solide varer til professionelle. 1981 stoppede man helt med at lave “de mere private linjer” og fokuserede udelukkende på det professionelle. I 2002 tog man skridtet fuldt ud og fusionerede med Matfer til Matfer-Bourgeat Group. Det giver dig adgang til mere end 15.000 forskellige varenumre, som vi med glæde skaffer til dig. I dag producerer og designer gruppen selv mange af sine varer.

Matfer-Bourgeat har to grydeserier, som altid har været blandt vores absolut bedst sælgende gryder, og vi anbefaler dem til alle, der vil have den bedste kvalitet. Det samme gælder Matfer-Bourgeats helt unikke pander i aluminium med deres egen 4-lags non-stick belægning.

Matfer-Bourgeats 2 grydeserier

Gryder er undværlige at have i sit køkken derfor byder Bourgeat som udtales “Burgsja” på to forskellige grydeserier: Tradition (der alle starter med 68 i varenummeret) og Excellence (der starter med 69). Tradition serien er udført i kraftigere stål end Excellence og har en suveræn varmefordeling. Serien er tungere og er lavet til at blive brugt hele tiden. Excellence er en serie der kan bruges af alle. Selvom serien er lettere end Tradition serien er den ultra holdbar og varmefordelingen er også helt i top. Begge har hygiejniske håndtag, der ikke samler snavs og er lette at rengøre.

Tradition Kasserolle – Fås i 14-24 cm.
Classe Chef pande – Fås i 16-40 cm.
Excellence Gryde til induktion – Mellem størrelse, fås i 24-50 cm.
Elite Chef pande til induktion – Fås i 24-32 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk at godt køkkenudstyr giver gode madoplevelser!

(Visited 1.371 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments