Skrevet

Cafe Dalle Valle Axel Towers – et køkken uden hjørner

axel towers

Det har været guf for vores køkkeneksperter og projektleder at designe køkkenet til de runde lokaler i Dalle Valle Axel Towers – sjovt, men udfordrende!

EN NY PERLE

Da Dalle Valle Axel Towers blev bragt til torvs stod det hurtigt klart, at her ville der blive tale om noget nyt. Noget spændende. Noget særligt. Noget besværligt. Noget udfordrende. Noget lovende. Noget spektakulært. Et køkken uden hjørner og en restaurant, der på flotteste vis snor sig rundt, så du oplever bygningen leve rundt om gæsten. Her er plads til at nyde sin mad, men også nyde pladsen omkring dig. Og så selvklart, den friske service fra Dalle Valles personale.

 

IDEER I ALLE RUNDE AFSKYGNINGER

Det er ingen hemmelighed, at vi rystede lidt på hænderne, da Sysli Bayram og Morten Hedegaard præsenterede os
for ideen. Men samtidig var det en udfordring som Kim Semelin og vores projektfolk fandt spændende fra dag 1. Og selvom Kim vel nåede op på 25 tegninger og et hav af ideer og nye løsningsmuligheder, var det en fornøjelse at få frembragt det køkken, der nu spiller op imod de mange flotte detaljer – lige fra de store front vinduer til de 3000 Heineken flasker, der udgør udsmykningen på en af de store runde vægge. Flot. Spektakulært. Fængslende.

SIDSTE SKUD PÅ STAMMEN

Dalle Valle Axel Towers er sidste skud på den stamme af Dalle Valle og Café A´er som glæder mange gæster over hele landet. I Axel Towers med sine kæmpe vinduer oplever du som gæst et univers, der gør stedet til noget helt specielt. Og som hæver sig over den almindelige cafe-oplevelse, – og ikke bare lidt, men meget over.
Så tril ind forbi, hvis du skal i Tivoli eller bare ønsker en god madoplevelse til suveræne priser.
Aldrig før har H.W.Larsens projektleder, Kim Semelin, skulle projektere med så runde vægge overalt. Opgaven blev klaret efter mange tegninger og et super samarbejde med ejer, bygherre, arkitekt og håndværkere.

H.W.Larsens projektteam med Kim Semelin i spidsen er vant til at tænke ud af boksen. De støtter op om H.W.Larsens konsulentteam, så du får færrest mulige kontaktpunkter og er tættest på planlæggere og tegnere. Til glæde for dig som kunde og dine kokke og køkkenhjælpere, men også til glæde for de gæster der kommer og skal nyde deres mad i din nye cafe eller restaurant.
Har du et projekt, vi skal se på, så skriv til Salgsdirektør Kenneth Steinmetz på kenneth@hwl.dk og vi vil gøre alt for at du hører fra os omgående.

MANGE VINDUER VAR EN UDFORDRING

I køkkenet var der mange vinduer langs hele bagvæggen, og for at udnytte disse har vi måtte tænke ud af boksen, for dels ønskede vi at beholde lyset, men dels skulle vi også have opbevaring og køkken til at virke, så en kombination af hylder med glas-bagvæg og korte væg elementer, fik puslespillet til at gå op.
Køkkenets lange gange giver mulighed for at planlægge store ryk ind og samtidig sikre en smidig produktion.

OPVASK OG VENTILATION. NO PROBLEMO

Selve opvasken måtte tegnes om ad mange omgange især fordi ventilation og el-placeringer hele tiden var en udfordring.
Vi løste det ved at lave en separat opvask med indgang fra begge sider og hvor man har god plads til at arbejde med de i alt 4 opvaskemaskiner.

Foto: Jesper Blæsild

 

(Visited 330 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments