Skrevet

Bamix stavblender: Når kun det bedste er godt nok

Den er kaldt ”verdens bedste blender”, ”blenderen som kan alt” og sidst men ikke mindst, ”blenderen som overflødiggør alt andet køkkenudstyr”. Der er naturligvis tale om Bamix. Vi sætter i dette blogindlæg fokus på kvalitets stavblenderen fra Schweiz.

Bamix: Tryllestaven der klarer alt i køkkenet

Den er kaldt ”verdens bedste blender”, ”blenderen som kan alt” og sidst men ikke mindst, ”blenderen som overflødiggør alt andet køkkenudstyr”.

I 1950 opfandt Roger Perrinjaquet et nyt køkkenapparat – en håndholdt blender. Med den håndholdte blender blev det nu endnu nemmere, hurtigere og smartere at blende fødevarer, da hele besværet med at flytte fødevare x til skål y blev fjernet, som det ellers hører sig til ved konventionelle fødevareprocessorer. Roger Perrinjaquet kaldte den “bamix®”, en forkortelse af det franske udtryk for at slå og mixe (battre et mixer).

Siden da har den håndholdte blender spredt sig fra tegnebrættet i Schweiz til resten af verden, og har konstant udviklet sig gennem de over 60 år, Bamix har eksisteret.

Flere kokke sværger til Bamix-stavblendere, herunder Gordon Ramsay og Jamie Oliver. Gør du?

Bamix Pro SwissLine stavblender

Med Bamix’ enkle design og høje kvalitet, er du sikret en maskine som virker i rigtig mange år. Alle Bamix stavblendere, uanset watt-effekt, giver den samme gode oplevelse i køkkenet. Denne stavblender fra Bamix’ Pro SwissLine leveres med 900 ml. bæger, processor og 3 blenderskiver. Med den praktiske bordstander er der plads til processor og et rum til blenderskiverne, så du har alt samlet et sted. Stavblenderen ligger godt i hånden; den er tung og robust og virker til at være bygget solidt. Den er nem let at rengøre og er designet på en meget hygiejnisk måde.

Bamix Pro SwissLine stavblender

 

 

Serviceinfo
Husk at vi på vores værksted reparerer alle små maskiner – og vi sætter en ære i at gøre det godt! Så kom ind i Kødbyen med din maskine og vi skal gøre vores bedste for at få den hurtigt retur til dig.

 

4 bud på en god stavblender

Alle ved at godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser!

(Visited 833 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments