Skrevet

Manconi og pålægsmakinerne: Kolossal og Smarty

Få de perfekte skiver pålæg med en pålægsmaskine fra Manconi, hvad enten det skal være tykke eller tynde skiver. Manconi har som sin mission at udvikle, producere og sælge verdens bedste pålægsmaskiner og til stadighed forbedre kvaliteten. Og det gør de. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Manconi i mange, mange år og såvel deres topmodeller “Kolossal” og deres prisvenlige Smarty-linje er helt i top.

 

Manconi er kvalitet siden 1958

Manconi har som sin mission at udvikle, producere og sælge verdens bedste pålægsmaskiner og til stadighed forbedre kvaliteten. Og det gør de. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Manconi i mange, mange år og såvel deres topmodeller “Kolossal” og deres prisvenlige Smarty-linje er helt i top. Manconis lille fabrik ligger ved Lago Maggiore og størrelsen betyder ingenting for effektiviteten og kvaliteten, som sættes i højsædet.

Perfekte skiver

Få de perfekte skiver pålæg med en pålægsmaskine fra Manconi, hvad enten det skal være tykke eller tynde skiver. Ifølge os er verdens bedste pålægsmaskiner fra Manconis Kolossal-serie og disse fås både som skråtstillede og ligestillede maskiner. Manconis pålægsmaskiner er i top og uanset om du ønsker en automatisk eller en manuel maskine, har vi det. Smarty-linjen er som navnet antyder; en smart linje, der er udviklet til HORECA-markedet, så alle restauranter, delikatesser og private pålægs-elskere får mest for pengene. De nye materialer er både chok- og ridsresistente og er en fornøjelse at arbejde med.

Sådan vælger du din pålægsmaskine

2 ting du skal overveje før du køber din pålægsmaskine:

  1. Hvor store stykker pålæg eller skinke eller andet skal du skære?
  2. Hvor meget skal du skære?

Køb altid din maskine så der er fin plads til det emne, som du skal skære, så får du den flotteste skrive og du skal bruge færre kræfter til at skære. Hvis du skærer meget skal du overveje at købe en maskine med gearmotor. Skærer du mindre og mere sjældent, kan du købe en maskine med remtræk. Jo bedre kvalitet og des dyrere maskine, du køber, des færre reparationer får du. Er du i tvivl, så tag det stykke kød eller andet som skal skæres med ind til os og las os sammen prøve det på den maskine, vi i fællesskab finder ud af passer til dig og dit behov. For alle ved at godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser!

(Visited 262 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments