Skrevet

Røremaskinen – Det bedste pro-grej: Del 1

I en ny serie vi kalder ”Det bedste pro-grej” vil vi præsentere det udstyr de professionelle bruger: pro-grej. I den første del af denne serie skal vi se nærmere på røremaskinen. En for mange gammel kending og hvor navnet Kenwood nok dukker op i de flestes tanker. Røremaskinen er dog meget mere end et flot og velrenommeret mærke. Vi tager her er nærmere kig på bagerens og måske din nye bedste ven.

Når der skal røres og mixes med super power

Hos H.W.Larsen ved vi at godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser. Det mærker vi i høj grad hos vores kunder, der oftere og oftere efterspørger, hvilket udstyr de professionelle vælger til at klare opgaven. Når ambitionerne i køkkenet er store, skal udstyret selvfølgelig også kunne følge med de mere krævende, store og spændende opgaver.

I vores butikker, online såvel om offline, finder du alt i maskiner der kan mixe, ælte og røre. Vi har et stort udvalg i røremaskiner fra alle de bedste Brands som tidligere nævnte Kenwood, Teddy, Bjørn, Dito og Filino. Og garantipriser på alle røremaskiner! Foruden de maskiner vi præsenterer for dig her, har vi mange flere på vores lagre i Kødbyen og Brøndby. Hvis du vil videre mere, må du hellere end gerne tage kontakt os.

 

Røremaskinen

Røremaskinen har i mange år været blandt favoritterne i køkkenet og er et ganske uundværligt stykke køkkenudstyr når der skal bages, laves frikadeller og generelt bare laves god mad. Røremaskinen er helt suveræn når der skal æltes brøddej, laves mousse, skum og kager samt når farsen skal røres sammen. Du finder i bunden af indlægget 4 super gode røremaskiner og Larsens Bedste lige herunder.

 

Larsens Bedste røremaskine

Larsens Bedste røremaskine

Vi har her at gøre med en mobbedreng uden lige. Med en vægt på 135 kg., mål på 600x600x1020 mm. og en kapacitet på 100/85 kg. eller 20 liter alt sammen pakket ind i frækt rustfrit stål, får du en røremaskine der virkelig kan tage fat. Denne her fyr er så stor, at han kun kan stå på gulvet. Han kører derudaf på 400 volt, og rører og mixer alt* hvad du stopper i ham. Han er en sand arbejdshest. Han er Larsen Bedste!

*næsten alt.

 

4 suveræne røremaskiner

Alle ved at godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser!

(Visited 239 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments