Skrevet

World Chocolate Masters 2018 – Sådan gik det

World Chocolate Masters i Paris er chokoladens uofficielle VM, hvor 20 deltagere fra hele verden dyster om titlen som verdens bedste chocolatier. I tre intense dage skal deltagerne konkurrere mod hinanden og vinderen bliver kåret som “World Chocolat Master”. I år deltog danske Tor Stubbe med H.W. Larsen som sponsor.

World Chocolate Masters 2018

World Chocolate Masters i Paris er chokoladens uofficielle VM. Det er en konkurrence hvor 20 deltagere fra hele verden dyster om titlen som verdens bedste chocolatier. I tre intense dage skal deltagerene konkurrere mod hinanden og vinderen bliver kåret som “World Chocolat Master” – en prestigefyldt titel!

Temaet for den 3-dage lange World Chocolate Masters anno 2018 var ”Futropolis”. Et tema hvor deltagerne skulle have tankerne rettet mod fremtiden for chokolade og nærmere bestemt, hvordan fremtidige byer vil påvirke den måde vi lever, forbruger, tager beslutninger og den måde vi spiser chokolade.

Deltagerne har som alle tidligere år skulle lave et såkaldt showpiece; en skulptur ved navn ”The Futroplitan”, samt et hybrid dessert-stykke der skal signalere ”Friske smagsnoter af Futropolis” og en ”Chocolate Snack to Go”.

Dansk deltagelse

Konkurrencen om at blive verdens bedste chocolatier er netop løbet af stablen og vinderen er fundet. Blandt de 20 deltagere var danske chocolatier og dessertkok Tor Stubbe. Tor er til dagligt chefkonditor på Bojesen og er nordens fornemmeste chokoladehåndværker. Bojesens konditori er i konstant udvikling og skubber altid grænserne for velsmag og sanselige oplevelser. Takket være deres prisvindende chefkonditor. Ved den nordiske sektion af World Chocolate Masters i 2017 vandt Tor, og dermed skulle Danmark repræsentere Norden ved dette års WCM. I år var Tor sponsoreret af H.W. Larsen. Den prestigefyldte konkurrence sluttede den 2. november og Tor landede en 6. plads og fik “Award for best ‘or noir’ chocolate tablet of the future”. Super flot gået. Vi ønsker ham et stort tillykke!

I anledningen af chokolade verdensmesterskabet har vi fundet vores bedste chokoladeudstyr frem så du kan øve dig og blive din egen bedste chocolatier. Vær kreativ, fokuseret og flyd ind i chokoladens verden.


Alle ved at godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser!

(Visited 271 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments