Skrevet

Senjen Bunka – Det nyeste medlem af Senjen familien

Kære læser. Velkommen til årets første blogpost og et særligt et af slagsen. I måneder har vi arbejdet på et nyt projekt og nu kan vi endelig løfte sløret og byde velkommen til det nyeste medlem af Senjen familien: Senjen Bunka! Bunka er en alsidig knivserie, der ved brug af ‘vugge-teknikken’ snitter grøntsager med præcision og skarphed.

Byd velkommen til: Senjen Bunka!

Bunka tjener mange formål og er en alsidig knivserie, der kan klare mange opgaver. Det er en køkkenkniv i stil med Santoku, men skæret har en let krumning fra hæl til spids, der gør kniven særligt velegnet til at snitte grøntsager ved brug af ‘vugge-teknikken’.
Bladet er rykket en anelse længere frem, dvs. godt overblik over hele æggen og dermed super til tranchering af mindre emner såsom kyllingebryst.
Det slanke, v-formede blad sikrer præcision og skarphed. Skæftet er let og lavet efter japanske traditioner, hvorved balancepunktet på kniven flyttes ud på spidsen, hvilket får kniven til at føles mere præcis og nemmere at manøvrere.

Senjen Bunka er på nuværende tidspunkt en lille familie på tre bestående af: Senjen ONE 16,5 cm, Senjen VG10 165 mm. og Senjen Single 170 mm.
Vi håber I vil tage godt imod dem.

Senjen ONE Bunka 16,5 cm

Senjen One Bunka er lavet af 1 lag svensk 12c27 stål og er slebet med facet på højre side af bladet som resten af ONE serien. 12c27 er en sprød ståltype med præcision i højsædet. Nem at skærpe op og med meget lav vægt.

Senjen VG10 Bunka 165 mm

Senjen VG10 Bunka er lavet af 67 lag stål med VG10 som kernestål. Den er neutralt slebet og udstyret med et G10 glasfiberskæfte. Klassisk hårdstål med smukke detaljer i mønstret og formidable skæreevner.

Senjen Single Bunka 170 mm

Senjen Single Bunka er en tysk ’arbejdshest’ lavet af 1 lag 440C stål. Den er neutralt slebet og udstyret med Micarta skæfte og de velkendte 440C egenskaber.

 

Flere fra Senjen familien:

Godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser.

(Visited 193 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments