Skrevet

Spot på Vorwerks Thermomixer: Robotten til hjemmet

Thermomix® er den intelligente køkkenmaskine, som både kan veje, blende, røre, piske, koge, hakke og meget mere. “Thermomixeren er en fast bestanddel af bagerlandsholdets udstyrs-repertoire” og her er, hvorfor den også burde være en del af dit.

Thermomixer TM5

Tyske Vorwerks Thermomixer har allerede vundet mange kokkes hjerter verden over. Du sparer nemlig tid og ressourcer og bliver hjulpet til at opnå dit fulde kulinariske potentiale. Thermomixer er kendt for at være en alt-i-en køkkenmaskine, der kan hjælpe med at gøre madlavning hurtigere og nemmere. Thermomixeren forener 12 funktioner i én køkkenmaskine, hvilke blandt andet omfatter vejning, blanding, hakning, dampning, omrøring og opvarmning. Maskinen har indbygget vægt og lås og er tilmed energibesparende.

Thermomixeren er perfekt med sin indbyggede vægtfunktion, tidsfunktion, varmestyring og hukommelseschip. Og så har jeg altid opskrifterne lige ved hånden. Jeg er ikke i tvivl om at det er den bedste blender på markedet.”

Mange funktioner

Thermomixeren er nok den mest avancerede køkkenmaskine til dato. Du kan eksempelvis lave avancerede retter, brød, supper, saucer og endda cocktails, hvor du bliver instrueret skridt for skridt gennem opskrifterne på det indbyggede display. Thermomixer kommer med en indbygget temperaturkontrol, der kan opvarme mad i temperaturer mellem 37 og 120 grader. Med temperatursensorerne kan køkkenmaskinen opretholde en konstant tilberedningstemperatur, der sørger for at bevare ingrediensernes smag og næringsstoffer. Med finjustering af hastighed og temperatur kan du justere dig frem til et uovertruffent og konsekvent resultat hver gang.

Maskinen er kort sagt, som at have en personlig souschef i dit køkken.

Thermomixer

 

“Bagerlandsholdet bruger specielt Thermomixeren til at opnå helt glatte konsistenser, specielt i fyldninger til wienerbrød og sød gærdej. Vi bruger den også til at lave cremer, pralinéer, olier, nøddemel og curds, hvor varmefunktionen sikrer et vellykket produkt hver gang.”

 

 

 

Thermomixeren kommer med en 2,2 liters beholder og alt udstyr inkluderet. Find den her.

Husk også at der findes tonsvis af Thermomix-opskrifter på nettet, som du kan downloade og bruge på din maskine.

Om Vorwerk

Thermomixer er lavet af den familieejet virksomheden Vorwerk, der er kendt som producent af forskellige køkkenprodukter. Vorwerk blev lanceret i Wuppertal, Tyskland i 1833, og selve koncernens historie går derfor mere end 130 år tilbage. Vorwerk har altid haft et ry for at lave produkter i høj kvalitet og er især kendte for deres køkkenmaskiner.

(Visited 1.307 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments