Skrevet

Broaden & Build – Bygget og brygget på en god historie!

For 5 år siden slog Matt Orlando dørene op for Amass. Du har sikkert set, læst og hørt om ham adskillige gange siden – om ikke andet i Larsen & Venner. Hos H.W. Larsen betragter vi både Matt og hans familie som rigtig gode venner. Matt og Amass’ personale, som i den grad er lige så både venlige og målorienterede som stedets stifter, er årsagen til, at restaurant Amass er en bragende succes. Nu har Matt og hans team udvidet deres repertoire og kun et par hundrede meter fra Amass. I en af de gamle haller på Refshaleøen har de nu åbnet Broaden & Build.

Broaden & Build

Broaden & Build er som sagt indrettet i en af de gamle haller på Refshaleøen, og restauranten er ikke ”bare” restaurant. Hvordan det? Jo, fordi i lokalet sidder du side om side med et stort bryggeri i flere etager. Graffitien, som er Matts særlige kendetegn, udsmykker de store flader med fantastiske farver, og giver stedet sin helt egen stil. Der er højt til loftet og maden er lavet, så den harmonerer med øllet, som ikke bare er klassiske pilsner-typer m.fl.

Ølbrygning i ny forstand

Selve ølbrygningen er noget for sig og en oplevelse i sig selv. De, der måske til dagligt ikke er så glade for øl, vil opleve at man på Broaden & Build får øl med smag af urter, frugter og grøntsager. Det er på én gang et helt nyt og enestående univers, samtidig med at øllen brygges på klassiske manerer. Noget som vi hos H.W. Larsen er kæmpe fans af. Stilen er helt nede på jorden, priserne er mere end rimelige og du kan kun glæde dig til at besøge stedet.

Begge køkkener i Matt Orlandos restauranter er lavet af H.W. Larsen

Vi var med fra første streg og det med stolthed. Vores projekttegninger har nemlig sikret, at der ikke er ofret en krone for meget på unødvendige rørføringer. Selve køkkenet i Broaden & Build er helt åbent, og du kan se ind i opvasken, som altid fremstår ren og pæn. Du kan med fordel (hvis du er lige så nørdet omkring maskiner som os) se alle maskinerne og nyde de mange gode produkter, der er her. Det kan være sig ovne og kølediske, som er af den bedste Zanussi kvalitet. Kvalitet og bæredygtighed er nøgleord for både os og Matt Orlando, så vi er glade for kunne lave et køkken, der holder. Og holder længe. Lægges hertil den gode service og betjening, som er ført videre fra Amass, kan det kun gå for langsomt med at lægge vejen forbi Broaden & Build.

Besøg Broaden & Builds hjemmeside her, hvor du kan læse meget mere om bryggeriet og restauranten.

 

(Visited 284 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments