Skrevet

Kokkemode er sommermode

Hos H.W. Larsen ved vi, at godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser og vi sætter en dyd i at finde de helt rigtige produkter. Også de helt rigtige produkter hvad angår påklædning. Derfor sætter vi i dette indlæg fokus på de lige netop det. Vi kigger på de tre danske mærker: Kentaur, Euro-Dan og Sika Footwear, der alle laver kokkemode i højeste kvalitet.

Kvalitet og tidsløst design

Vi fører alt i kokketøj for at klæde dig på til jobbet – hvad enten du er kok, slagter, tjener eller noget helt andet. Alt lige fra kokkejakker, bukser og forklæder til sko, huer og termotøj: vi har det hele. I flere forskellige materialer, størrelser og varianter. Og i det tidsløse design som kokketøj nu engang er. Derfor er kokkemode sommermode ligesåvel som efterårsmode, vintermode og forårsmode. Kokkemode er helårsmode.
Vi har et stort udvalg af forklæder til køkkener, restauranter, caféer og den entusiastiske hjemmekok, der selvfølgelig også skal have den rette uniform. Et forklæde er uundværligt i mange situationer: når du kokkerer foran grillen, i køkkenet eller når du folder dig ud som barista, uanset om det er hjemme i privaten eller i restaurantkøkkenet. Forklæder er praktiske og nyttige i ethvert køkken og et i læder er creme de la creme. Find vores udvalg her.

28 års erfaring med erhvervsbeklædning

Kentaurs fineste opgave består i at lave arbejdsbeklædning til hele det europæiske marked. Gennem de sidste 28 år har de gjort en dyd ud af at designe, udvikle og udbyde arbejdstøj af den allerhøjeste kvalitet. Mange års markedskendskab, en innovativ ånd og dialog med brugerne, gør at Kentaur kan sikre kunden den rette knowhow og vejledning når det kommer til valg af de helt rette produkter. Ligegyldigt om branchen kræver, at uniformen er en hvid kittel eller et sort forklæde, så har de det i deres store udvalg af kvalitets arbejdstøj. Shop Kentaur her.

Passer du på dine fødder?

Hos Sika Footwear udvikler, producerer og leverer de fodtøj til det arbejdende folk. Behovene varierer, men der gælder det samme for dem alle: fodtøjet skal passe til både fødderne og til det arbejde der udføres. Sika Footwear er en dansk virksomhed, der tog sine første skridt i 1870. I dag bruger de deres mange års viden til at udvikle deres egne produkter fra bunden samt udvælge og markedsføre de absolut bedste mærker på markedet. Shop Sika Footwear her.

Euro-Dan har knap så mange år på bagen og har eksisteret siden 1976.  I det år startede virksomheden med at producere træsko. I 1983 udvidede de produktionen med sikkerhedstræsko, sikkerhedssko, sikkerhedsstøvletter og arbejdsfodtøj. Kvalitet er et nøgleord for Euro-Dan. Netop den kompromisløse holdning til at levere sikker kvalitet gør, at de i dag er i blandt de førende producenter af sikkerhedsfodtøj og arbejdsfodtøj. Shop Euro-Dan her.

 

(Visited 124 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments