Skrevet

Knivkatalog med kæmpe k

Vi har lavet et katalog om knive – og ikke bare ét katalog om knive – men kataloget med alverdens knive. Vi håber, at du vil nyde de mange flotte billeder, de skarpe tekster, de frække vinkler og de mange informationer og vores nørderier, som sætter fokus på begreber som damascering, holke, brøster, micarta, hårdhed, ståltypernes mange sjove betegnelser. Forhåbentlig giver kataloget dig præcist den information, som du har brug for.

Vi har skåret ind til benet

Først og fremmest tak fordi du har klikket dig ind på dette post og dermed vist interesse for vores indhold. Vi håber, at du i lige så høj grad som vi har nydt at udforme kataloget, vil nyde at læse det. Og lade dig inspirere. Eller bare kigge på de flotte billeder og blive fascineret over de mange knive der findes.
Vi har elsket at lave dette katalog, hvor vi har skåret ind til benet og har lavet et katalog om knive og udstyret dertil. Og intet andet. Vi håber, at du tager med på vores rejse, hvor investeringen i en god kniv holder resten af livet.

Ikke bare en kniv

En skarp kniv er ikke bare en kniv, en slibning er ikke bare en slibning og skarpe knive kræver omhu. De kræver omtanke. De kræver vedligeholdelse. Og de kræver dig til at bruge dem. Igen. Igen. Og igen.

Slibning

Når det kommer til slibning, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Vores kompetencer er opbygget over et århundrede(!) og er vi tør derfor godt garantere at dine knive får den bedste behandling. Du kan på side 214-221 læse mere om keramisk slibning med specialproducerede slibebånd, om vores vådslibning med Japansk Superpolish og vores egen særligt fremstillede polerpasta.

Verdens bedste mærker og tilbehør

Til vores knivkatalog har vi udvalgt, hvad vi anser som verdens bedste knivmærker. Her er tale om følgende mærker:

Foruden de fantastiske knive finder du information om urteknive, fiske- og osteknive, gravering, strygestål, slibesten og -maskiner, skærebrætter, knivmagneter og -blokke samt rullemapper og -kufferter.

Rigtig god læsning. Vi håber, vi inspirerer dig!

 

(Visited 709 times, 1 visits today)

Kommentarer

comments