HWLBlog

BLIV KLOGERE PÅ

SENESTE NYHEDER

Skrevet

Morten Falk – tanker om Bressekylling og krebs

Lige nu tænker Morten Falk rigtigt meget på Bressekylling og krebs. I slutningen af januar skal han sørge for, at netop de to ingredienser bliver til så godt et kødfad, at han vinder Bocuse d’Or. Det kræver masser af hårdt og fokuseret arbejde fra Morten Falk og hans assistent Emil Rodam. Det kræver også inspiration – og den kan komme fra uventet kant.

Læs mere Morten Falk – tanker om Bressekylling og krebs

Skrevet

Her opskriften på Bagerlandsholdets lækre grydebrød

Bagerlandsholdets Grydebrød

Der er intet bedre end friskbagt brød, så vi har taget en snak med Bagerlandsholdet om hvordan man lidt lettere får et rigtig godt og flot resultat med sit brød, og har fået deres helt egen opskrift på et rigtig lækkert grydebrød, prøv selv!

Du får nemlig et rigtig flot brød ved at bage det ved høj varme i en støbejernsgryde f.eks en Staub Cocotte.

Læs mere Her opskriften på Bagerlandsholdets lækre grydebrød

Skrevet

Torsten Vildgaard fra Studio

Torsten Vildgaard med SENJEN kniv

Du kender scenerne fra Star Wars, hvor Tusindårsfalken går i hyperspace og hurtigt bevæger sig et nyt sted i universet, mens stjernerne udviskes omkring den. Sådan beskriver Torsten Vildgaard det, der foregår i hovedet på ham, når han står med en råvare. Han er en af Danmarks bedste kokke. Han er også manden bag restaurant STUD!O, som i 2014 fik en Michelin-stjerne efter kun at have været åben i fire måneder. Torsten Vildgaards kreative hjerne, råvaren og hyperspace kommer vi tilbage til. Læs mere Torsten Vildgaard fra Studio

Skrevet

Mandolinjern – Sådan bruger du det som en chef

Hos H.W.Larsen sælger vi rigtigt mange mandolinjern af høj kvalitet og vi ønsker også at vore kunder får mest muligt ud af deres nye udstyr. Derfor har vi lavet denne korte video der gennemgår de væsentligste hensyn du skal tage for at få mest muligt udaf dit nye mandolinjern.

Læs mere Mandolinjern – Sådan bruger du det som en chef

Skrevet

Ægte Mexicansk Mad i København

Den tidligere desertkok på Noma lader nu Københavnerne nyde ægte mexicansk mad. Solen skinner, og himlen er blå, da vi møder Rosio Sanchez ved hendes taqueria (Tacos-bod) mellem Torvehallerne i København. Lige i dag kan man godt forestille sig at være i Mexico, landet der har givet verden de tacos og tortillas, som Rosio serverer i Hija de Sanchez.

Læs mere Ægte Mexicansk Mad i København

Skrevet

70.000 kr. til Børnecancerfonden

Sommeren står i cyklingens og børnenes tegn. I juni og juli måned har vi – via team Rynkeby – givet en andel af vores salg i butikken og på nettet til Børnecancerfonden. Vi har netop nået 50.000kr. Sammen med de 20.000 kr., vi gav som sponsorat, betyder det, at vi kan sende over 70.000 kr. afsted til Børnecancerfonden.

Det er vi helt vildt glade for.

Hvert år bliver ca. 200 børn ramt af kræft i Danmark. Børnecancerfonden støtter de børn, deres familier og den livsvigtige forskning i behandlinger.

Vi er begejstrede for, at vi kan støtte det formål med over 70.000 kr., og vi vil gerne sige tak til alle jer, der har handlet hos os i juni og juli og gjort det muligt. Det er i høj grad jeres fortjeneste.

H.W.Larsen på Facebook

Vil du gerne være på forkant i restaurationsbranchen? Så følg H.W.Larsens Facebook side, her får du de seneste opdateringer så snart det sker.

Ved at følge med på kanalen bliver du opdateret på ekslusive Facebook-tilbud, nyheder, konkurrencer og opdatering som eksempelvis hvor den nye hotte restaurant er åbnet.