HWLBlog

BLIV KLOGERE PÅ

SENESTE NYHEDER

Skrevet

Nyt køkken til Møller Kaffe & Køkken

Møller Køkken & Kaffe får nyt køkken fra H.W.Larsen

Manden bag den succesrige Møller Kaffe & Køkken på Nørrebro har udvidet forretningen til nu også at omfatte Snaps og Smørrebrød i Toldbodgade, samt fået et fedt nyt køkken.

Her kan du se frem til moderne fortolkninger af det klassiske smørrebrød. Menukortet strækker sig både over velkendte retter som fiskefilet og stegt sild til den noget anderledes sellerimad med tomat og urtemayo. Overordnet kan du vente dig en spiseoplevelse med et mærkbart fokus på de gode råvarer og en virkelig gennemført smagssammensætning, der både overrasker og imponerer!

Læs mere Nyt køkken til Møller Kaffe & Køkken

Skrevet

En Hyldest til Champagnen

Og hvorfor skal champagnen hyldes tænker I måske?

Jo, fordi vi mente den havde brug for det. For mange danskere er champagnen begrænset til nytårsaften og til særlige begivenheder mens en god flaske vin foretrækkes til hyggelige middage og selskaber. Til en lille sammenkomst med holdet bag Skarp På Mad kom snakken hurtig in på champagne VS vin. Ikke at der skal findes en vinder eller lignende, vi mente blot – og var rørende enige om, at champagnen bør være meget mere fremtrædende når man er i godt selskab og ikke kun 2 gange om året.

Læs mere En Hyldest til Champagnen

Skrevet

Copenhagen Diningweek, vi kigger på de 5 bedste

Fra den 11-17 februar afholdes der igen Copenhagen Dining Week, en mulighed for at prøve en lang skare af restauranter som alle har sammensat en 3 retters menu til den nette sum af 200kr. Billetter skal i langt størstedelen af tilfældende købes i forvejen og de mere kendte steder har typisk udsolgt gevaldigt hurtigt.

I år har arrangørerne bag Copenhagen Dining Week prøvet noget nyt med billetsalget, som jo er efter først til mølle princippet. Nu kan du nemlig skrive dig op og komme i køen til billetsalget og derefter modtage en mail når det er din tur til at købe billet, en billet som efter sigende skulle give frit valg på alle hylder -der er selvfølgelig ingen garanti for favoritrestauranten ikke allerede har udsolgt!

Læs mere Copenhagen Diningweek, vi kigger på de 5 bedste

Skrevet

HWL besøger restaurant Enomania

Det småkontroversielle Sokrates citat: ”Vi lever for at spise og spiser ikke for at leve” passer skræmmende godt til Damiano Albertis og Charlotte Skov Baks lille bistro Enomania på Vesterbrogade.

Det var gråt og kedeligt – så kedelig som vinteren nu engang kan være midt i november måned – da vi nærmest ved et tilfælde trådte ind ad døren på Vesterbrogade hos Damiano og Charlotte.

Overraskende nok, stod espressoen klar, før vi havde nået at tørre fødderne eller smide jakken. Det ville vi ikke have dvælet over ved et hvilket som helst andet restaurantbesøg, men Enomania føles meget ’hjemlig’ – det virker lidt som et sted, hvor man stiller skoene og hænger jakken, før man går ind. Læs mere HWL besøger restaurant Enomania

Skrevet

HWL Opskrift – Nytårskransekage

Efter julemad i lange baner, nærmer vi os nu nytår!

Nytårsmiddagen kan jo variere meget fra år til år. Men hvad enten den er bygget op om torsk eller steg, kan man næsten ikke komme udenom kransekagen.

Både Claus Meyer og Mette Blomsterberg har lavet fine opskrifter på kransekage, men efter den yderst succesfulde guide til ’en ny julemiddag’, som H.W.Larsen kørte i december måned, tog vi os igen en snak med kokkelandsholdet. Denne gang handlede det om, hvordan man laver ’en god nytårskransekage’. Læs mere HWL Opskrift – Nytårskransekage

Skrevet

HWL Opskrift – Anden & Saucen

Da H.W.Larsen mærkede den store julemåned nærme sig, slog vi fast, at vi i år ville bruge december på at klæde alle jer på til at lave en helt fantastisk julemiddag. Og hvad ville være mere oplagt end at tage en sludder med Det Danske Kokkelandshold om, hvordan de ville strikke en julemenu sammen – anno 2012?!

Derfor tog vi for en uges tid siden en tur til Kong Hans Kælder i Vingaardsstæde 6 for at snakke med Erik Kroun Nielsen – den splinternye kaptajn for landsholdet.

Læs mere HWL Opskrift – Anden & Saucen

H.W.Larsen på Facebook

Vil du gerne være på forkant i restaurationsbranchen? Så følg H.W.Larsens Facebook side, her får du de seneste opdateringer så snart det sker.

Ved at følge med på kanalen bliver du opdateret på ekslusive Facebook-tilbud, nyheder, konkurrencer og opdatering som eksempelvis hvor den nye hotte restaurant er åbnet.

Facebook Pagelike Widget
(Visited 12.073 times, 31 visits today)