HWLBlog

BLIV KLOGERE PÅ

SENESTE NYHEDER

Skrevet

HWL Opskrift – Nytårskransekage

Efter julemad i lange baner, nærmer vi os nu nytår!

Nytårsmiddagen kan jo variere meget fra år til år. Men hvad enten den er bygget op om torsk eller steg, kan man næsten ikke komme udenom kransekagen.

Både Claus Meyer og Mette Blomsterberg har lavet fine opskrifter på kransekage, men efter den yderst succesfulde guide til ’en ny julemiddag’, som H.W.Larsen kørte i december måned, tog vi os igen en snak med kokkelandsholdet. Denne gang handlede det om, hvordan man laver ’en god nytårskransekage’. Læs mere HWL Opskrift – Nytårskransekage

Skrevet

HWL Opskrift – Anden & Saucen

Da H.W.Larsen mærkede den store julemåned nærme sig, slog vi fast, at vi i år ville bruge december på at klæde alle jer på til at lave en helt fantastisk julemiddag. Og hvad ville være mere oplagt end at tage en sludder med Det Danske Kokkelandshold om, hvordan de ville strikke en julemenu sammen – anno 2012?!

Derfor tog vi for en uges tid siden en tur til Kong Hans Kælder i Vingaardsstæde 6 for at snakke med Erik Kroun Nielsen – den splinternye kaptajn for landsholdet.

Læs mere HWL Opskrift – Anden & Saucen

Skrevet

Fra Haver til Maver & Historien bag Årstiderne

H.W.Larsen Teamet tog til Krogerup Avlsgård i Humlebæk for at snakke med Henrik Helweg-Larsen om historien bag Årstiderne.

Krogerup Højskole er en af landets mest populære højskoler og lige ved siden af, som i måske ved, ligger Krogerup Avlsgård som er hjemsted for virksomheden Årstiderne, som sender mellem 25-28.000 kasser grøntsager ud til de danske køkkener hver uge.

Læs mere Fra Haver til Maver & Historien bag Årstiderne

Skrevet

HWL med til MASH åbningen i London

Det er sjældent, at man som dansker føler sig helt hjemme i en by som London.

Øl- og pubkulturen ligger måske nok relativt tæt på vores, men på pladsen foran det velkendte SANYO skilt, på Piccadilly Circus, er det svært at føle sig som andet end en forvirret turist i mængden.

Af samme årsag, kom HWL Teamet halvanden time for sent til åbningen af MASH’s nyeste restaurant i London.

Læs mere HWL med til MASH åbningen i London

Skrevet

HWL Opskrift – Rødkålen & de brunede kartofler

 

I baren på Kong Hans Kælder pointerer Erik, at detaljerne er vigtige, når man vil skabe den gode mad: ”Det er ikke ligegyldigt, hvor store rødkålsstykkerne er!”

Det er ikke mere end tyve minutter siden, at Erik fortalte om hans tvedelte hverdag. På den ene side er der dagligdagen på Kong Hans, hvor det vigtigste ved maden er smagen, og på den anden side er der træningen med landsholdet, hvor hver eneste millimeter er vigtig. Læs mere HWL Opskrift – Rødkålen & de brunede kartofler

Skrevet

HWLarsen kommenterer på Michelinstjernerne 2010

I tirsdags udkom Michelin Guiden med ”Main Cities of Europe” og stjerner til de bedste Europæiske restauranter, og den bød ikke på store overraskelser. En smule skuffende var dog at Noma, med Rene Redzepi bag roret, ”kun” beholdt sine to stjerner og ikke fik anerkendelsen af den første danske restaurant med 3 stjerner. Det var ellers rygtet at de hemmelige anmeldere havde belønnet det københavnske spisested med en tredie.

Læs mere HWLarsen kommenterer på Michelinstjernerne 2010

Skrevet

Skarpe og sløve knive i Helvedes Køkken

Så gik startskuddet til TV 2’s nye program, Helvedes Køkken, og vi fik en forsmag på hvad deltagerne kan forvente fremover af styrmand Chef Wassim Hallal. Han gjorde alle deltagerne opmærksomme på, at han ikke accepterer sjusk i sit køkken.

”Jeg forlanger knivskarp gastronomi,” sagde Wassim Hallal på et tidspunkt i gårsdagens afsnit af Helvedes Køkken. Det fik han vist ikke. I hvert fald sendte han ikke en eneste ret ud i restauranten, før han måtte lukke køkkenet. Der var vist lidt for mange sløve knive blandt kokkene.

Læs mere Skarpe og sløve knive i Helvedes Køkken

H.W.Larsen på Facebook

Vil du gerne være på forkant i restaurationsbranchen? Så følg H.W.Larsens Facebook side, her får du de seneste opdateringer så snart det sker.

Ved at følge med på kanalen bliver du opdateret på ekslusive Facebook-tilbud, nyheder, konkurrencer og opdatering som eksempelvis hvor den nye hotte restaurant er åbnet.

Facebook Pagelike Widget
(Visited 11.014 times, 1 visits today)