BLIV KLOGERE PÅ
SENESTE NYHEDER
Vådslibning hos H.W.Larsen

Vi er meget stolte af at kunne præsentere vores dejlige kunder for den nyeste udvidelse af vores slibesortiment, nemlig vådslibning på langsomt roterende sten! En teknik, der især er god for de dyre og slanke hårdstålsknive, og kan gøre dem endnu skarpere end hidtil.
Broaden & Build – Bygget og brygget på en god historie!

For 5 år siden slog Matt Orlando dørene op for Amass. Du har sikkert set, læst og hørt om ham adskillige gange siden – om ikke andet i Larsen & Venner. Hos H.W. Larsen betragter vi både Matt og hans familie som rigtig gode venner. Matt og Amass’ personale, som i den grad er lige så både venlige og målorienterede som stedets stifter, er årsagen til, at restaurant Amass er en bragende succes. Nu har Matt og hans team udvidet deres repertoire og kun et par hundrede meter fra Amass. I en af de gamle haller på Refshaleøen har de nu åbnet Broaden & Build.
Læs mere Broaden & Build – Bygget og brygget på en god historie!
85-års fødselsdag – Hurra for H.W. Larsen

H.W. Larsen har i dag, tirsdag den 16. april, fødselsdag og i år tæller vi 85 af de helt store. Siden 1934 har H.W.L. som du, den dag i dag, kender som Kødbyens køkkengrejspusher, leveret skarpe knive og skarpt udstyr til madentusiater på flere niveauer. Fordi godt køkkenudstyr giver bedre madoplevelser.
Påskeæg med pistacie – Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Kommer påsken altid sådan lidt snigende ind på dig, uden at du rigtigt har nået at forberede dig? Super irriterende når man gerne ville have lavet leverpostejen til frokostbordet og de marcipanfyldte chokoladeæg til kaffen selv… Men tøv ikke – vi hjælper dig og kommer dig her i forkøbet med en opskrift på påskeæg med pistacienødder.
Læs mere Påskeæg med pistacie – Opskrift af Det Danske Bagerlandshold
Larsen Nice – når du vil være god ved livet!

Korrekt projektering, skarpe knive og udstyr der holder? Det er Larsen Nice! Der tales meget om bæredygtighed og at undgå spild. Og med god grund. Derfor introducerer vi nu ”Larsen Nice”. Larsen Nice er vores måde at fortælle, at vi tager hånd om og ansvar for vores gerninger.
Mere smag. Mindre madspild.

I kampen mod madspild har vi alle et ansvar, især når gastronomien fylder så meget, som den gør for os – både som professionelle og private madører, hvad end vi lever af det eller for det. Der findes flere måder at konservere mad på blandt andet syltning og rygning. Af køkkenmaskiner kan en vakuumpakker og en dehydrator være behjælpelige.
Kom tættere på SENJEN

Knive har altid været tæt på vores hjerter, men især tæt på os er vores eget mærke; SENJEN. Indenfor SENJEN familien er der adskillige serier, så der er noget for alle; fra husmor/far, til gastronomi-nørden og til kokken, der kun vil have det bedste. Til fælles for alle er dog en ufravigelig kvalitet. Vi går nemlig ikke på kompromis, så med en kniv fra SENJEN kan du forvente det bedste design fra Kødbyen, kombineret med fantastisk japansk håndværk.
Læs mere her om vores forskellige serier her.
Fastelavnsboller – Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Fastelavn er lige om hjørnet. En mærkedag der er sjov for både store og små, og hvor udklædningsdelen bestemt ikke kun tilhører det yngre segment. Du kunne jo for eksempel klæde dig ud som kok. I så fald kan vi hjælpe dig her.
Læs mere Fastelavnsboller – Opskrift af Det Danske Bagerlandshold
Bocuse d’Or 2019 – Sådan gik det

Bocuse d´Or, verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, er netop afsluttet. I to intense dage har 24 mesterkokke fra 24 forskellige lande dystet om at blive kåret som verdens bedste. Kenneth Toft-Hansen repræsenterede Danmark og vandt guld.
Spot på Vorwerks Thermomixer: Robotten til hjemmet

Thermomix® er den intelligente køkkenmaskine, som både kan veje, blende, røre, piske, koge, hakke og meget mere. “Thermomixeren er en fast bestanddel af bagerlandsholdets udstyrs-repertoire” og her er, hvorfor den også burde være en del af dit. Læs mere Spot på Vorwerks Thermomixer: Robotten til hjemmet
H.W.Larsen på Facebook
Ved at følge med på kanalen bliver du opdateret på ekslusive Facebook-tilbud, nyheder, konkurrencer og opdatering som eksempelvis hvor den nye hotte restaurant er åbnet.
