HWLBlog

BLIV KLOGERE PÅ

SENESTE NYHEDER

Skrevet

Fastelavnsboller – Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Fastelavn er lige om hjørnet. En mærkedag der er sjov for både store og små, og hvor udklædningsdelen bestemt ikke kun tilhører det yngre segment. Du kunne jo for eksempel klæde dig ud som kok. I så fald kan vi hjælpe dig her.

Læs mere Fastelavnsboller – Opskrift af Det Danske Bagerlandshold

Skrevet

Bocuse d’Or 2019 – Sådan gik det

Bocuse d´Or, verdens mest prestigefyldte kokkekonkurrence, er netop afsluttet. I to intense dage har 24 mesterkokke fra 24 forskellige lande dystet om at blive kåret som verdens bedste. Kenneth Toft-Hansen repræsenterede Danmark og vandt guld.

Læs mere Bocuse d’Or 2019 – Sådan gik det

Skrevet

Spot på Vorwerks Thermomixer: Robotten til hjemmet

Thermomix® er den intelligente køkkenmaskine, som både kan veje, blende, røre, piske, koge, hakke og meget mere. “Thermomixeren er en fast bestanddel af bagerlandsholdets udstyrs-repertoire” og her er, hvorfor den også burde være en del af dit. Læs mere Spot på Vorwerks Thermomixer: Robotten til hjemmet

Skrevet

Gør januar lidt sjovere med Cacio e Pepe

Januar er lig med nytårsforsætter, men glem et øjeblik om slankekuren og løbeturen, for nu handler det om udstyret til den fedeste januar. Jovist, det er vigtigt at holde sig sund og rask, spise varieret, balanceret og gøre sit bedste for at blive en bedre udgave af sig selv, men det betyder ikke at fløden, smørret og kødet er fjenden. Alt med måde! Du får her vores opskrift på den italienske klassiker Cacio e Pepe. Læs mere Gør januar lidt sjovere med Cacio e Pepe

Skrevet

Senjen Bunka – Det nyeste medlem af Senjen familien

Kære læser. Velkommen til årets første blogpost og et særligt et af slagsen. I måneder har vi arbejdet på et nyt projekt og nu kan vi endelig løfte sløret og byde velkommen til det nyeste medlem af Senjen familien: Senjen Bunka! Bunka er en alsidig knivserie, der ved brug af ‘vugge-teknikken’ snitter grøntsager med præcision og skarphed.

Læs mere Senjen Bunka – Det nyeste medlem af Senjen familien

Skrevet

Årets kransekage er hjemmelavet

Vi tæller de sidste dage af 2018 og nytårsforberedelserne er så småt hvis ikke for alvor i gang. Har du styr på årets menu? Hvad med kransekagen? Vi giver dig her vores opskrift på kransekage til ti personer. Fire ingredienser skal bruges og 4 step skal følges. Det er faktisk ikke så svært at lave sin egen hjemmelavet kransekage.

Læs mere Årets kransekage er hjemmelavet

Skrevet

Gode, skarpe knive – Velkommen til Larsen’s jul

Endnu en december står for døren og juleforberedelserne er så småt ved at gå i gang. Vi elsker gode, skarpe knive – hele året rundt – og nu hvor julen jo er hjerternes fest, vil vi gerne dele vores kærlighed med dig. Vi præsenterer her 4 producenter der laver fantastiske knive, der fortjener en plads under juletræet. Og så selvfølgelig vores eget hjertebarn, Senjen.  Læs mere Gode, skarpe knive – Velkommen til Larsen’s jul

Skrevet

Kobber – det hotteste tungmetal i mere end en forstand

Billeder af et fransk køkken, et romantisk slot langs den franske Riviera, travlheden i Paris – det er hvad vi forbinder med pander og gryder i kobber. Dyrere end de fleste materialer, men så absolut det værd i kvalitet og æstetik. Kobber er det hotteste tungmetal i mere end en forstand.

Læs mere Kobber – det hotteste tungmetal i mere end en forstand

Skrevet

World Chocolate Masters 2018 – Sådan gik det

World Chocolate Masters i Paris er chokoladens uofficielle VM, hvor 20 deltagere fra hele verden dyster om titlen som verdens bedste chocolatier. I tre intense dage skal deltagerne konkurrere mod hinanden og vinderen bliver kåret som “World Chocolat Master”. I år deltog danske Tor Stubbe med H.W. Larsen som sponsor.

Læs mere World Chocolate Masters 2018 – Sådan gik det

Skrevet

Støbejern – Fem fordele og fokus på franske Staub

Alle kokke er enige om at støbejern er noget af det absolut bedste at stege og varme på. Det er det ideelle valg når det handler om gryderetter, fond, simremad, brød og stegning og du kan sågar også anvende det til at holde desserten, rejesalaten eller risalamanden kold. Hvis du fryser dit støbejernsprodukt før servering, vil det nemlig forblive koldt på bordet i lang tid. Læs mere Støbejern – Fem fordele og fokus på franske Staub

H.W.Larsen på Facebook

Vil du gerne være på forkant i restaurationsbranchen? Så følg H.W.Larsens Facebook side, her får du de seneste opdateringer så snart det sker.

Ved at følge med på kanalen bliver du opdateret på ekslusive Facebook-tilbud, nyheder, konkurrencer og opdatering som eksempelvis hvor den nye hotte restaurant er åbnet.

Facebook Pagelike Widget
(Visited 11.014 times, 1 visits today)