HWLBlog

BLIV KLOGERE PÅ

SENESTE NYHEDER

Skrevet

Hvidløgsbrød på grill – Det Danske Bagerlandshold gør det igen igen!

Grill-sæsonen er ved at blive skudt i gang, og når man først får fyrret op i kulene, kan man lige så godt gå all out! Med denne opskrift fra Det Danske Bagerlandshold på lækre hvidløgsbrød, er der både til madpakken, forretten og tilbehør til hovedretten.

Læs mere Hvidløgsbrød på grill – Det Danske Bagerlandshold gør det igen igen!

Skrevet

Speltbrød på Grill – opskrift fra Det Danske Bagerlandshold

Speltbrød

Så er der igen en glohed opskrift fra Det Danske Bagerlandshold – denne gang er det speltbrød til grillen som de har bagt på. Imponer gæster eller familien ved ikke kun at have grillpølser på grillen, men også hjemmebagt speltbrød til salaten!

Læs mere Speltbrød på Grill – opskrift fra Det Danske Bagerlandshold

Skrevet

Lodge – Amerikansk kvalitets støbejern du aldrig slider op

Lodge er ægte kærlighed pakket ind i støbt jern. Den amerikanske klassiker harsiden 1986 mestret kunsten at lave totalt uopslidelige gryder, potter og pander i tungt solidt støbejern. Læs mere Lodge – Amerikansk kvalitets støbejern du aldrig slider op

Skrevet

Juicepressere med smæk på og opskrift på en juice klassiker

Foråret og de lysere og længere dage er endelig over os og når det er varmt og frugt og grønt er sommerfriskt, er der ikke meget der slår et glas køligt, friskpresset juice. Den gode smag skaber du. Det gode udstyr til de gode juice oplevelser finder du hos H.W.Larsen.

Læs mere Juicepressere med smæk på og opskrift på en juice klassiker

Skrevet

Fuld fart på Middelfart! – Produktionsskole med gang i gryderne

middelfart

Sundhed behøver ikke altid at være noget der skræmmer de unge væk – tværtimod har Middelfart Produktionsskole oplevet en tredobling af elever på bare få år, efter at de anlagde en ny stil, der indebærer fokus på alkoholfrie skolearrangementer og forebygning af stress. Læs mere her.

Læs mere Fuld fart på Middelfart! – Produktionsskole med gang i gryderne

Skrevet

Bagerlandsholdets opskrift på mango og passions twistere

mango og passions twistere

Det danske Bagerlandshold fortsætter med at overraske med deres fantastiske opskrifter på forskelligt bagværk. Her er en fantastisk udfordring for alle, der har en lille bager i maven; mango og passions twistere! Her skal der laves bløddej i to forskellige farver, mango og passions fyld og florentin bunde. God arbejdslyst og velbekomme!  Læs mere Bagerlandsholdets opskrift på mango og passions twistere

Skrevet

Bagerlandsholdets lækre kage med dobbelt chokolade mousse

Så har bagerlandsholdet været på spil igen. Denne gang med en drøm af en kage – nemlig en Dobbelt Chokolade Mousse Tærte. Den tager lidt tid at lave, men er al besværet værd. Velbekomme! Læs mere Bagerlandsholdets lækre kage med dobbelt chokolade mousse

Skrevet

84 år med H.W.Larsen – en knivskarp rejse gennem tiden

h.w.larsen

Under depressionen i 1934 øjnede unge Henry Werner Larsen en mulighed og åbnede dristigt et lille knivsliberi i Københavns barske slagterkvarter. Hvis det store sats fejlede, kunne det have kostet ham og familien alt. Men det lykkedes ham at møve sig ind på et indbringende nicheområde i en tid, hvor hele verden sultede. Hermed såede H.W.Larsen kimen til den virksomhed, der udover knivsliber-arven, i dag også er stolte af at være en af Danmarks førende leverandører af køkkener og udstyr til både professionelle og private.

Læs mere 84 år med H.W.Larsen – en knivskarp rejse gennem tiden

H.W.Larsen på Facebook

Vil du gerne være på forkant i restaurationsbranchen? Så følg H.W.Larsens Facebook side, her får du de seneste opdateringer så snart det sker.

Ved at følge med på kanalen bliver du opdateret på ekslusive Facebook-tilbud, nyheder, konkurrencer og opdatering som eksempelvis hvor den nye hotte restaurant er åbnet.