FUKAKU RYU
- Imponerende, funktionel og gudesmuk – Mød den videreudviklede Neo Retro kokkekniv –
”Fukaku Ryu” – serien med 63 lag ATS314 stål i suverænt design! Her er knivserien, du skal holde i hånden – og opleve den ultratynde klinge – som på alle andre Hamono-knive.
Knivserien er udført i højkvalitet stålet ATS314, som også er kendt for at holde en imponerende skarphed. Disse knive har de fineste klinger og holder skarpheden længe. Klingen er samtidigt udført med et forfinet og yndefuldt udtryk, som minder om svævende skyer af sumi-e blæk.
Det stabiliserede skæftet er lavet af canadisk ”krøllet” ahorntræ, som er karakteriseret af naturlige farver og smukke trækorn og -årer. Ryusen’s originale ”Reborn”-skæftet møder kravene fra krævende kokke, som efterspørger et skæfte der føles godt og sikkert i hånden, og som udsætter trætheden ved intensiv brug og som er stabiliseret og let. Formen er funktionel og knivene ligger behageligt i hånden.
Kombinationen af skarphed, skønhed og funktionalitet, gør også denne knivserie anbefalelsesværdig, ikke mindste til hverdagens skæreopgaver i køkkenet, men også som den perfekte gave til dine nærmeste.
Alle Ryusen Hamono knive leveres med ”Certificate of Authencity”, og med ét års skarphedsgaranti. Vi sliber kniven det første år uden meromkostning for dig. Tillige, kommer alle knive med livstidsgaranti for støbefejl i stålet.
”Fra sværd til knive - 700 års japansk knivhistorie…
…Vi byder velkommen til Ryusen Hamono. Med udspring i Echizen, som vel nok er en af Japans vigtigste byer for knivmageri, er det os en stor fornøjelse at kunne tilbyde dig disse knive som bærer en så lang og stolt en tradition ind i de 21. århundrede”
OBS!
Ønsker du at få det mest mulige ud af disse fantastiske japanske knive, skal du behandle dem med respekt og huske at vedligeholde dem. Med en kerne der er så hård, er det vigtigt at man passer godt på sit skæreværktøj.
For helt overordnet, får stål der hærdes hård top, glaslignende egenskaber – dvs. statisk er det meget stærkt, og har en enormslidstyrke og skarphed – men dynamiske funktioner er ikke dens livret! Man skal ikke vride, brække eller slå medkniven – til det formål findes andre mere egnede knive.