Gratis levering ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122

Bamix stavblender


Derfor skal du vælge en Bamixstavblender

 

Hvorfor er de fleste anmeldere enige om, at en Bamix stavblender bare altid er blandtde bedste på markedet? Kort sagt handler det om kvalitet, rengøring. alsidighedog gennemtænkt design. En Bamix stavblender har en solid byggekvalitet, og dener altid håndsamlet og kvalitetssikret i deres egen fabrik i Schweiz. Samtidiger der kælet ekstra meget for designet, den er tung og robust og ligger godt ihånden.

Desuden har den f.eks. stav i rustfrit stål og håndtag i nylon, og såer stavblenderen bare nem at gørehelt ren igen, hvilket jo er et stort plus, især når man tænker på alt detudstyr, der tit følger med. Udstyret gør stavblenderen god til flere formål, ogdet samme gør udvalget af forskellige hastigheder og ikke mindst den kraftigemotor, som især kan hjælpe dig, hvis du har hang til de mere eksotiske retter,hvor der virkelig skal snittes og hakkes.

Mere sikkert med en Bamixstavblender

 

En af de storefordele ved en Bamix stavblender er, at den på trods at sin store styrke ikkesuger sig fast til bunden af gryder, bægre og skåle, når du bruger den. Det ervæsentligt, hvis du vil tilberede f.eks. smoothies, puréer og shakes. Bruger du stavblender i en varm gryde, kan detligefrem være lidt farligt, hvis den suger sig fast i bunden, fordi du så skalhave den vippet eller vristet fri, og kan komme til at sprøjte fx varm suppe udi køkkenet. Det sker ikke med en Bamix.Desuden får du heller ikke indhold, der hvirvles rundt i beholderen, mens dublender.