Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 375,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122

Black Friday

Black Friday - Top 10

Black Friday kategorier

Klik på de forskellige kategorier, og se de knivskarpe tilbud

Black Friday hos H.W.Larsen - få julegaverne på plads i god tid

 

Black Friday er, som du sikkert allerede ved, en tradition vi har importeret fra USA. I USA har Black Friday i mange år været årets største shoppingdag, og en dag, mange amerikanere betragter som startskuddet for juleshoppingen. Det er en dag, hvor man kan sørge for at få julegaverne på plads både i god tid og til en god pris.

Black Friday er kommet for at blive

Der er efterhånden mange danske butikker og varehuse, der er sprunget med på Black Friday-vognen, og giver rigtig gode rabatter både på selve dagen, og i nogle tilfælde i dagene op til Black Friday. De fleste kunder, der shopper denne dag, går efter produkter inden for elektronik, skønhed, tøj, legetøj - og selvfølgelig køkkenudstyr i alle tænkelige varianter.

Mange butikker bruger også denne tid på året til at få sorteret ud i restlageret og afsætte disse varer. Det kan være en rigtig god grund til at tage ud og besøge butikkerne fysisk.

Hvornår er det Black Friday?

Dagen har at gøre med en anden, meget amerikansk dag, nemlig højtiden Thanksgivning. Black Friday ligger nemlig på fredagen efter Thanksgiving, der fejres den fjerde torsdag i november, hvorved Black Friday dermed altid er den fjerde fredag i november. I år er den dag d. 27/11, hvor Black Friday kører i 24 timer, fra midnat til midnat.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet Black Friday opstod som navn for fredagen efter Thanksgiving i midt-60'erne. Politiet i Philadelphia begyndte at bruge udtrykket om, at der opstod et trafikkaos, der var umuligt at håndtere for politiet, pga. at så mange mennesker shoppede den dag. Man kan sige, trafikken gik i sort. Black Friday var altså på ingen måde et positivt ladet udtryk til at begynde med.

Mange butikker, hjulpet af media, har senere fundet på en mere positivt klingende fortælling, om at det hedder Black Friday, fordi det er en dag, hvor butikkerne fejrer årets gode økonomiske resultat, hvor der ikke er røde, men sorte tal, på bundlinjen. Men det er vist det, man kalder et godt spin.

Sådan sikrer du dig, at tilbuddet virkelig er et tilbud

Det er desværre almindeligt, at butikker skruer op for priserne i ugerne op til Black Friday. På den måde kan de lokke med gevaldige procenter, når de sænker priserne. Men måske er den faktiske besparelse ikke ret stor. Vi anbefaler dig derfor, at kontrollere en vares pris på Pricerunner, før du køber den på Black Friday. Der kan du nemlig tjekke en vares prisudvikling over tid. Her hos H.W.Larsen garanterer vi dig for at det ikke er en strategi vi anvender, da vi hellere ønske at være hudløst ærlige når det angår prispolitik.