Gratis levering med GLS ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Endeavour


Endeavour – køkkenredskaber i højeste kvalitet

Bag Endeavour står de danske kokke Nikolaj Kirk og MikkelMaarbjerg. Formålet med virksomheden har altid været at udvikle og producerekøkkenredskaber i højeste kvalitet, der opfylder selv professionelle kokkesbehov, og med et skandinavisk designsprog og en kvalitet, der leverer på alle områder, har knivene og køkkenredskaberne fra Endeavour for længst fået en trofast fanskare. Endeavour betyder “at bestræbe sig” og er for Kirk+Maarbjergen påmindelse om altid at stile efter at finde nye afkroge af det globalekøkken – også hvad køkkenredskaber angår. Derfor finder man i Endeavour-serienblandt andet Damaskus-stål fra Japan, bambus fra Kina og ekstremt stærktFSC-certificeret Pakka-træ. Forholdet mellem de gode råvarer, håndlavet mad ogfordybelsen er nerven i Kirk+Maarbjergs tilgang til moderne madlavning – og naturligvis også i arbejdet med Endeavour-produkterne. I Endeavour-serien finder man blandt andet følgende produkter:

Kokkekniv – ”Big Chopper”

En stor kokkekniv med et knivblad på 24 cm. Bladet er udført i 33 lag Damaskus-stål, og kniven er som født til at hakke bunker af grøntsager i små stykker. Knivtypen må anses for et must i enhver madelskers køkken.

Kokkekniv – ”Santoku”

En klassik, japansk kokkekniv med et knivblad på 17,5 cm.Bladet er smalt, skarpt og højt, hvilket gør kniven til den perfekte grøntsags snitter. Bladet er udført i 33 lag Damaskus-stål. 

Urtekniv – ”Herb”

En lille urtekniv med et knivblad på 8,5 cm. Kniven er detperfekte redskab til at plukke og skære urter med.

Brødkniv – ”Bread”

Den ultimative brød- og universalkniv. Kniven er lavet til at kunne skære igennem alle typer af brød samt hårdere fødevarer som kål, melonog ananas. Knivbladet er 22 cm langt og udført i 33 lag Damaskus-stål.

Kødkniv – ”Meat”

En slank kniv, der egner sig perfekt til at skære kød fraben eller skære kød i tynde strimler. Knivbladet, der er smedet i 33 lag Damaskus-stål, er 20 cm langt.

Frugtkniv – ”Fruit”

Kniven til at skære frugt ud med. Det slanke blad på 15 cm sørger for en perfekt udskæring, så du kan servere frisk frugt i perfektestykker.

Lille fiskekniv – ”Little fish”

En small og fleksibel kniv til at filetere fisk med.Knivbladet på 17 cm er udfærdiget i MoV-stål, der er yderst stærkt, rustfrit og ikke mindst ekstremt holdbart.

Stor fiskekniv – ”Big fish”

Kniven til de helt store fisk. Big Fish er specielt udformet til at filetere samt skære ultra tynde skiver fra forskellige råvarer. Det 31 cm lange knivblad er udfærdiget i MoV-stål, der både er smidigt og enormt stærkt.  

Stegegaffel – ”C-fork”

En fuldsmedet stegegaffel på 16 cm. Gaflen, der er udført i rustfrit stål, ligger godt i hånden og letter arbejdet, når der skal skæres for.  

Keramisk strygestål – ”Ceramic sharpener”

Et keramisk strygestål, der, modsat traditionellestål-strygestål, både retter æggen ud samt sliber let. Et keramisk strygestålkan bruges på alle knive og er særligt velegnet på knive med meget hårdestål-legeringer – som eksempelvis Damaskus-stål.  Hos H.W. Larsen hjælper vi dig gerne med gode råd og vejledning, hvis du er på udkig efter en ny kniv eller nye køkkenredskaber. Klikher for at komme til vores kundeservice.