Gratis levering ved DKK 625,-
Prisgaranti på alle produkter
365 dages fuld returret
3324 1122

Tojiro


Køkkenets samuraisværd! Tojiro er japanske knive af usædvanlig høj kvalitet og skarphed. De har mellem 1 og 63 lag stål, som vi giver 1 helt års skarphedsgaranti på. De er til dig, der ikke går på kompromis med noget. Stålet er udvalgt nøje til hver serie og skæfterne er der kræset om. Holken på knivene passer perfekt og nitter og skæfter er designet og afvejet, så du får knive med perfekt balance.
Hos Tojiro elsker man knive med mange lag stål. Ikke kun for det æstetiske udtryk, som de dyrker til det yderste, men fordi der er en grund til dette. Det indetste lag stål er altid det hårdeste og dermed det mest skrøbelige. For at beskytte dette lægger man 2-31 lag på hver side af kernestålet. Det betyder, at man her kan beskytte kernestålet ved at kombinere blødere og hårdere carbon-stål som damascering eller andet beskyttende materiale.
Damascering er en gammel metode til at opnå meget hårdt og samtidig meget sejt/smidigt stål. Stålet er foldet mange gange, hvilket giver det særlige mønster. I gamle dage opnåedes effekten ved at blande blade og træ i støbeprocessen – i dag er de japanske knive produceret med moderne støbe- og sprøjtemetoder, som giver disse helt unikke og fantastiske klinger.

Tojiro har været med alle de danske deltagere ved Bocuse d’Or de sidste 12 år, når de er draget i kamp for de danske farver og har været med til at sikre både guld, sølv og bronze.