Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
DKK 1.311,25 / stk inkl. moms
Over 10 På lager

Lager status

Online & Butik Brøndby
Over 10 På lager
Butik Kødbyen
Ca. 1 På lager

Levering

Levering via GLS Pakkeshop ( DKK   39,00 inkl. moms)

Gratis fragt på ordrer over DKK 500,00 inkl. moms

Så snart du har gennemført købet, så får vi din ordre afsted til dig, og sørger for at den bliver leveret indenfor de næste 1-2 hverdage.

Produktinformation
Brødkniv 24 cm
VG10 serien er opkaldt efter den kernestålstype der ligger icentret på bladet,  som er fremstillet af67 lag damasceret stål. Når man tilsigter at opnå en æg der er barberbladsskarp, har man flere variabler at justerer på; såsom hårheden i stålet,slidstyrken på den stålstruktur man vælger, tykkelsen af bladet samtselvfølgelig selve opbygningen af grundstålet. Ved sidstnævnte, er karbiden istålet en meget vigtig faktor. Karbiden i stålet er en betegnelse for denkrystallisering man opnår når jern og kulstof binder sig til hinanden, hvorvedjernet kan hærdes.  Jo mindre karbiden er– jo skarpere bliver æggen, overordnet set. Stål er selvfølgelig meget merekomplekst end som så – eks skal der en række andre komponenter til for at hæmmerust, tilføre styrke, bevare og ensarte hærdningen osv. En ståltype der imødekommerde krav, vi og vores venner ud i gastronomisk feinsmeckeri har, er netop VG10. Deter en ståltype der har aner helt tilbage til de tidligste japanske smedjer. Denoriginale formel vi kender som VG10 i dag, er udviklet af Takefu Special SteelCo.For at opnå en super skarp æg, er kernestålet hærdet op tilca. 59-60 HRC på rockwell skalaen. Med en kerne der er så hård, er det vigtigtat man passer godt på sit skæreværktøj. For helt overordnet, vil stål derhærdes hårdt op, få glaslignende egenskaber – dvs statisk er det meget stærkt,og har en enorm slidstyrke og skarphed  –men dynamiske funktioner er ikke dens livret ! Dvs man skal ikke vride, brækkeeller slå med kniven – til det formål findes andre mere egnede knive – da man iså fald risikerer at æggen ’chipser’ dvs den kan knække eller revne.Skæftet er fremstillet af G10, hvilket er en form for fiberglasepoxy-laminat. Det har mange ligheder med klassisk micarta – dvs, slidstærkt,formstabilt, sprækker og giver sig ikke m.v. Men G10 har et andet kosmetiskudtryk, og føles markant anderledes at holde på. Det er naturligvisfuldstændigt subjektivt hvad man foretrækker – men kvaliteten er i hvert fald itop !VG10 serien er forsynet med stål bagstykke for at opnå engod balance i skæftet, samt for at højne de hygiejniske egenskaber.




Specifikationer
Type Brødkniv
Skæfte G10 skæfte
Stål type VG10 stål
Brand Senjen
Farve Sort
Antal lag 67 lag
Bladlængde 24 cm
Egenskab Dansk Design
Hårdhed 60-61 HrC
Serie Senjen VG10


Downloads
Fødevaredokumentation 0.30 MB

Brødknive & Universalknive, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Brødknive & Universalknive

Knive og strygestål, mest solgte

De bedst sælgende produkter i kategorien Knive og strygestål