Chokoladeforme
Investeringen i nogle gode chokoladeforme kan hurtigt tage dig fra novice til semi-prof. Find forme til klassiske chokolader, muslingeskaller, diamanter, tønder, julemænd og meget andet. Læs mere nederst på siden.
Popularitet
Chokoladeform 21 stk 8 gr 21x27xh.17 mm
Spar 32%
8SP1024
Før DKK 219,00
DKK 149,00 / stk inkl. moms
DKK 119,20 ekskl. moms
Chokoladeform 3stk 100g Pixie-plade
Spar 31%
8PC5012
Før DKK 261,25
DKK 179,00 / stk inkl. moms
DKK 143,20 ekskl. moms
Chokoladeform 24 stk 15 gr 25x28xh.15 mm
Spar 32%
8SP1214
Før DKK 219,00
DKK 149,00 / stk inkl. moms
DKK 119,20 ekskl. moms
Chokoladeform 3stk 100g Crush-plade
Spar 31%
8PC5002
Før DKK 261,25
DKK 179,00 / stk inkl. moms
DKK 143,20 ekskl. moms
Chokoladeform halvkugler
Spar 32%
8SP2251_master
Før DKK 219,00
Fra DKK 149,00 inkl. moms
DKK 119,20 ekskl. moms
Chokoladeform 3stk 100g Pavé-plade
Spar 31%
8PC5006
Før DKK 261,25
DKK 179,00 / stk inkl. moms
DKK 143,20 ekskl. moms
Viser 1 til 6 af 6

Chokoladeforme - lav chokolader som en professionel

De fleste ting smager bare bedre, når de er hjemmelavede med sjæl, omsorg og gode råvarer. Det gælder naturligvis også for chokolade. Drømmer du om at lave dine egne chokolader, så vil investeringen i nogle gode chokoladeforme og lidt øvelse hurtigt tage dig fra novice til semi-prof. Chokoladeforme er nemme at bruge, og chokoladerne kan nemt presses ud af formene, når det er størknet, så længe du bruger gode forme og tempererer den flydende chokolade korrekt.

Fortryl din udkårne, venner og familie med dine egne fyldte chokolader

Er du en af dem, der ikke kan få nok af chokolade, så er du sikkert også vild med fyldte chokolader. Fyldet kan fx være nødder eller marcipan, der som regel er et hit. Med vores chokoladeforme kan du lave fyldte chokolader, der ligner dem, du kan købe i butikkerne. Det vil helt sikkert glæde de mennesker, du deler dine chokoladeværker med.

Når du bladrer blandt vores produkter, kan du se, at mange af vores chokoladeforme også egner sig til sjove eksperimenter sammen med børn. Flere af formene er nemlig med legetøj, halloween-figurer eller julemotiver, som dit barn helt sikkert vil elske at hjælpe med at lave chokolader af. 

Du kan vælge at købe en god portion hjem af den samme type form, eller du kan vælge en plade med forskellige slags motiver. Flere af vores chokoladeforme er dybe nok til, at du kan komme fyld i. Husk at kigge på formens dybde (det mindste mål), når du vælger dine forme, hvis du skal bruge dem til chokolader med fyld. 

Silikone er genialt til chokoladeproduktion

De fleste af vores chokoladeforme er fremstillet i en blød silikone, der gør det nemt både at få chokoladen ud af formen, men også at gøre formen ren efterfølgende. Silikone er et nemt materiale at arbejde med, og det gælder også for chokoladeforme. Chokoladeforme i hård plast kan være lidt vanskeligere at arbejde med og er mere følsomme, hvis du fx taber dem på gulvet.

Temperaturen er altafgørende for resultatet

Når man laver sine egne chokolader, er det afgørende at temperere chokoladen rigtigt, inden den kommes i formen. Hvis der ikke er styr på temperaturen, kan det blive svært at få chokoladerne ud formen igen, og det er jo næsten til at græde over det, hvis det går galt så sent i processen, når nu man har lagt så meget omhu i arbejdet og har så høje forventninger til resultatet.

Temperaturen er i øvrigt også vigtig, når det kommer til rengøringen af formene. Vandet skal være varmt nok til at få formene helt rene, men må dog ikke være skoldende, da rigtig høje temperaturer slider på formene.

Husker du alt, du har brug for?

Vi tilbyder chokoladevarmere både til professionel og privat brug – og til alle budgetter. Med en chokoladevarmer sørger du nemt for, at chokoladen har den ønskede temperatur, før du fylder dine forme. Derved sikrer du, at chokoladerne nemt slipper formen, når de er størknet. Hvis du vil servere din chokolade varm, tilbyder vi også chokoladefontæner i to prisklasser.

Se vores chokoladevarmere og fontæner her >> 

Det er meget vigtigt at have et passende redskab, når du skal dyppe dine chokolader i et lag flydende chokolade, der hjælper dig med at få det rigtige håndelag og hurtigt giver chokoladerne et jævnt, ensartet chokoladeovertræk.

Se vores chokoladegafler her >>

Find dit favoritudstyr hos H.W.Larsen

Nu har du måske fundet det udstyr, du ledte efter. Hos H.W.Larsen vil vi glæde os til at levere varerne hurtigt til dig, så du kan komme i gang med dit chokoladeeventyr. 

Når du handler hos os, er du garanteret udstyr af høj kvalitet. Vi går meget op i at tilbyde det bedste sortiment, så du trygt kan handle her igen.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke med dine chokoladekreationer!

Har du spørgsmål om et køb?

Hvis du har spørgsmål om vores produkters størrelse, kapacitet eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vores velinformerede kundeservicemedarbejdere sidder klar til at besvare alle spørgsmål og give den rådgivning, du har brug for.

Kontakt kundeservice her >>

Ekstra lang returret

Vi er stolte af at tilbyde 365 dages returret i tilfælde af, at den vare, du har købt hos os ikke lever op til forventningerne.

H.W. Larsen - vi har din ryg

Produkterne i denne sektion er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W. Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx gryder og pander, service, køkkenmaskiner og udstyr til diverse maskiner.

Desuden kan du få slebet dine sakse, knive og andre skærende redskaber professionelt på vores sliberi, der er beliggende i Kødbyen i København. Se mere om slibning her >>