Gratis levering med GLS pakkeshop ved DKK 500,-
Prisgaranti på priser fra andre fysiske butikker
365 dages fuld returret
3324 1122
Viser priser inkl. moms - skift

Cocotter

Når du bruger en cocotte til slow-food, får du god, hjemmelavet mad, der bare smager helt rigtigt. Læs mere nedenfor.

Lad maden passe sig selv

Cocotten har rødder helt tilbage til en tid, hvor mennesker stadig pakkede den mad, de spiste, ind i ler og tilberedte den over åben ild. Det er derfor et koge-/stegekar med brede anvendelsesmuligheder. Vi tilbyder cocotter i porcelæn, både med og uden låg. En cocotte med låg har samme funktionalitet som en stegeso, og en cocotte uden låg fungerer som et ovnfast fad.

Når hjemmelavet er det bedste i verden

En cocotte med låg er perfekt at bruge til alt fra at bage brød til dejlige simreretter, der skal stå flere timer i ovnen. Dermed får du det bedste af to verdener; Når maden passer sig selv inde i ovnen, får du tid til andet end at stå i køkkenet, samtidig som du får god, hjemmelavet mad, der bare smager helt rigtigt. En cocotte giver dig gryderetter med mørt kød, hvor saft og kraft er bevaret.

Blev der mad til overs? Så stiller du bare cocotten ind i fryseren, og middagen er sikret til en anden dag. Og når maden skal serveres, er det jo heldigt, at cocotten er tilstrækkeligt dekorativ til at stilles direkte på spisebordet, hvilket også holder retten varm længe.

Målene er altid taget fra cocottens bund, medmindre der står, at det er toppens mål.

H.W.Larsen - vi har din ryg

Cocotter er blot nogle af mange kvalitetsprodukter, du finder hos H.W.Larsen. Vi tilbyder et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter til køkkenet, madlavningen og middagsbordet. Vores udvalg byder blandt andet på et assorteret udbud af kvalitetsknive både til professionelle og private samt fx service, bageudstyr, køkkenredskaber og udstyr til diverse maskiner.