Fortrydelsesret:

Der er 365 dages fuld returret på de leverede varer.

Du kan bytte eller returnere og få pengene tilbage så længe varen ikke har været brugt og kommer retur i originalemballagen.

Dette gælder lige så længe du ønsker, dog ikke gavekort og varer der er fremstillet, tilpasset eller bestilt specielt til dig. Ligeledes er der ingen returret for båndsavsklinger og udgåede varer.

Fortrydelsesretten regnes fra den dag din ordre er modtaget. Du kan også fortryde dit køb, ved at nægte at modtage pakken.

Hvis du vælger at fortryde dit køb, skal du returnere varen i samme stand, som du modtog den. Kopi af ordrebekræftelse eller følgeseddel skal vedlægges, så vi kan henføre det returnerede til den korrekte ordre.

Genbrug

Returnering

Vi kreditere alle pakker som returneres.

Send pakken til:

H.W.Larsen
Vallensbækvej 25
2605 Brøndby
Attn: Varemodtagelsen

- eller kom ind i en af vores butikker (Kødbyen eller Brøndby).

Læg en seddel ved hvor du tydeligt beskriver problemet og dine ønsker, samt oprindeligt ordrenummer.

Forsendelsesomkostningerne vil KUN blive dækket, hvis fejlen kan henføres til H.W.Larsen. I dette tilfælde vil vi sende en pakkelabel. Hvis man blot ønsker at returnere varen fordi man har fortrudt købet, ikke kan passe varen (tøj) eller lignende, betaler man selv returfragten. 

Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Vi modtager ikke pakker, der er sendt pr. efterkrav. Følgende varer tages ikke retur, uden aftale med H.W.Larsen, da de som hovedregel, er bestilt eller fremstillet hjem specielt til dig.

  1. Reservedele
  2. Varenumre der starter med U eller B (udgåede varer)
  3. Båndsavsklinger
  4. Graverede emner

 

Betalingskort

Tilbageførsel af penge

Hvis du har betalt med et betalingskort, vil vi tilbageføre pengene, på dit betalingskort. Er der betalt med gavekort, vil beløbet komme retur gavekortet.

Ved faktura betaling, vil beløbet stå på debitor kontoen, ønskes beløbet udbetalt kontakt bogholderiet på debitor@hwl.dkVi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her