Kontakt service

Telefon: 7070 7660
E-mail: service@hwl.dk

Velkommen til H.W.Larsen Service - Vi er din forlængede arm.

Når det gælder maskiner, der ikke vil, som de skal eller små opgaver, der bare driller hver eneste dag, kontakt da H.W.Larsen Service. For at sikre, at det er vores egne folk, der møder dig med et smil, når noget går galt, har vi lavet vores egen serviceafdeling.

Voers mål er at kunne hjælpe og vejlede dig, at finde løsninger på de ting, der driller og få repareret de ting, der nu måtte stå af. Det vil sige, at vi servicerer din maskinpark, men vi gør meget mere end det – for vi tager også gerne dialogen, når udsugningen driller, når du får krav fra myndighederne om små eller store ting eller hvis noget bare er træls.

Vel mødt til suveræn service, god reparation, ærlig besked og et stort smil– uanset om dit køleskab eller opvaskemaskine driller eller du bare ønsker hjælp med.

  • Vi kører p.t. på Sjælland og i Københavnsområdet, men har kontakter i hele Danmark og Sverige.
  • Vores pris er kun kr. 300,- pr. påbegyndt halv time og vi har ingen kørsels eller andre gebyrer. Prisen beregnes fra vores adresse i Kødbyen, uanset hvor vi er, før vi besøger dig.
  • Ønsker du besøg udenfor normal arbejdstid (hverdage kl. 7.-16.) er prisen det dobbelte og vi tager os betalt for minimum 2 timer.
  • Små maskiner skal indleveres til reparation i kødbyen, hvor du også har mulighed for at leje en lånemaskine imens reparationen står på.

Kim Semelin

Chef for Montage, Service og Projekter
Kim -2

Susie Ibenholt

Serviceleder
Susie


Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her