Man tænker ikke over det, når man er solidt plantet i jagten på den gode smag. Men når du går hjem fra en dags hårdt og oplivende arbejde, giver dine arme, håndled, skuldre, nakke og ryg svar på tiltale. En sløv kniv er skyld i de værste spændinger, så det er kortsigtet at spare på skarpheden.De skarpe knive sikrer også et mindre spild af saft og kraft - og dermed sikrer du med skarpe knive også dine kunder og gæster den bedste oplevelse.

Skarpe knive gør dig til den skarpeste i køkkenet!

Knivslibning er svært. Hvis det var ligegyldigt, hvordan dine knive blev slebet, kunne alle gøre det. Det er det ikke, derfor er vores slibere ca. 1 år om at lære at klare alle slibeprocesser. Når vi sliber dine håndknive, slibes de først på et groft bånd, så på et fint bånd, dernæst poleres de på 2 polerskiver og trækkes til sidst fint af. Teknikken er udviklet over de sidste 75 år - og dét er vi stolte af. Brødknive slibes også! Det er en skrøne, at man ikke kan slibe en brødkniv - det kan vi. Vi sliber først din kniv på et glat bånd, og derefter pålægger vi bølgerne - én ad gangen! Vi smider ikke din kniv ud, selvom den er totalt hakket. Knive med hakker eller fejl såsom knækkede spidser, redder vi ved at rette fejlen. Det tager noget af kniven, men netop fordi vi udtynder den, får du en helt suveræn kniv retur.

Vi er unikke - på den fede måde!

Når vi modtager din kniv til slibning lægger vi altid skæret i samlet vinkel på 20 grader, vi er også de eneste, der udtynder knivene - og denne vanskelige og tidskrævende teknik giver et helt unikt resultat, der både sikrer en skarp kniv og en skarphed, der holder længe.

Vi er uden grænser!

Vi sliber hver eneste dag alle knive og skærende artikler til slagtere, slagterier, supermarkeder, kokke, produktionsskoler, hospitaler m.v. Der er ikke grænser for, hvad vi sliber, så det er helt klart de pengene værd at få gjort din kniv til den skarpeste i skuffen igen. Og vi har også plads til de glade, private gourmeter, men vi er et professionelt sliberi - bygget for at de professionelle har ét sted at gå hen.

Vi køler lige af!

Når vi sliber dine knive, foregår det på bånd med indbygget kølemiddel. Det sikrer, at du ikke får varmet kniven og dermed holder din kniv bedre sin skarpe æg. Dette er efter vores mening helt suverænt - og noget vi lægger meget stor vægt på.

Gør som os!

Vedligehold dine værktøjer med et godt strygestål og undlad at vaske knivene i opvaskemaskinen. Kemikalierne fra maskinen ødelægger både stål og skæfte! Vi anbefaler også, at du bruger en knivmagnet, og vi giver dig gerne en speciel knivæske til dine knive.

Image _3929 Image _3957 Image _4052



Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her