Verdens bedste kokke bruger Villeroy & Boch

Bocuse d’Or er den bedst kendte kokkekonkurrence i verden. Hvert andet år mødes de bedste kokke i Lyon for at konkurrere. 24. og 25. januar 2017 tørner de sammen igen, og Villeroy & Boch har skabt den tallerken, maden præsenteres på – Artesano Professionale.

Artesano -header

 

Lang historie


Villeroy & Boch har næsten 270 år på bagen. Virksomheden blev stiftet i 1748, hvor Francois Boch begyndte at fremstille keramik og porcelæn i Lorraine i Frankrig. Siden er Villeroy & Boch blevet synonym med tradition, kvalitet og autensitet, når det gælder keramik og porcelæn. I dag er det ottende generation, der er i spidsen for virksomheden.

Dedikeret til hotel og restaurant


Hotel – og restaurant divisionen i Villeroy & Boch har 30 år på bagen. I alle årene har de serviceret hoteller og restauranter i hele verden med tallerkener, glas, bestik og alle mulige specialprodukter. Med Villeroy & Boch kan man skabe det perfekte bord, buffet eller banquet.

 

Miljø og bæredygtighed

Villeroy & Boch har en målsætning om at forene god økonomi med miljøvenlige og bæredygtige løsninger. Derfor arbejder de med at udnytte energien bedre i deres produktion, finde bæredygtige råmaterialer og i det hele taget at optimere processen, så ressourcerne bruges effektivt.

 Nachhaltigkeit -header

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her