Det italienske køkken

I 2016 kan Zanussi, den italienske producent af køkkenmaskiner, fejre sin 100 års fødselsdag. Den unge ovnmekaniker, Antonio Zanussi, stiftede Officina Fumisteria Antonio Zanussi i italienske Pordenone. I dag kan man købe alt fra almindelige ovne og pizzaovne, over køleskabe og ventilationsanlæg til køleskabe.
Og alt sammen i smukt italiensk design.

 

Feature1

Produktudvikling


Antonio Zanussi lancerede hurtigt et brændefyret komfur, som han kaldte AZP. Det blev hurtigt en succes, og han ekspanderede sin virksomhed hurtigt. I 1959 var Zanussi allerede én af verdens bedste fabrikanter af professionelle køkkenmaskiner. Det var også i 1959, at de begyndte at producere kølediske, automatiske opvaskemaskiner og et gaskomfur.

 

Feature2

Nutid med respekt for fortiden


I dag er Zanussi en del af Elctrolux. Men hovedkvarteret ligger stadig i Pordenone, hvor man nærmest vælter sig i historie, patenter og internationale udmærkelser.
I dag er Zanussi en af de vigtigste virksomheder i cateringindustrien. De fokuserer på at udvikle stabile og enkle køkkenmaskiner.Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her