Hwl _banner _kokkelandshold _0116
Adresse _salg _0116

 

Kære Kunde!

Vi glæder os til at oprette dig som kunde hos H.W. Larsen A/S. Vi udfører i den forbindelse et kredittjek, hvorfor der er 1-2 dages ekspeditionstid på oprettelse af din konto. Vi beder dig om at betale din første ordre via bankoverførelse eller via betalingskort, når du bliver oprettet som kunde. Giver det anledning til spørgsmål eller du har andre ønsker eller ideer, er du naturligvis velkommen til at henvende dig til os på mail til debitor@hwl.dk.

For at gøre din hverdag lettere opretter vi dig med betaling via leverandørservice. Derfor vil vi gerne have navnet på din bank og dit kontonummer. Som tak for denne lettelse, giver vi dig bedre betalingsbetingelser, som er løbende uge + 10 dage.

Vi ønsker fra H.W.Larsen at give vores kontokunder en super oplevelse og den bedste rabat. Derfor kan det være en fordel at få en dialog om dette. Vores friske sælgere står mere end klar til at besøge dig, så skriv til os på salg@hwl.dk - eller kontakt sælgerne direkte via vores hjemmeside www.hwl.dk - og få et friskt besøg om alt fra bestik, glas og porcelæn til nytegning af køkkener og produktionsanlæg eller bare til en kop kaffe og dialog om rabat og slibeaftaler eller hvad du ellers "har på hjerte".

BEMÆRK!

Privatkunder kan ikke blive oprettet i vores kundekartotek. Det skyldes, at vi kun tilbyder vores firmakunder at betale via faktura. Som privatkunde kan du sagtens handle på vores webshop, hvor du betaler med kreditkort.

Adresseoplysninger
Kontooplysninger
Firmaoplysninger
Personoplysninger

Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her