Det er ikke for sjov, at vi vælger at gå ud med Timm Vladimir på forsiden af vores magasiner og i TV. Det er selvfølgelig fordi, at vi mener, at Timm  og H.W.Larsen deler de samme værdier, og at han er en fantastisk ambassadør for den gode mad, passion i køkkenet og knivskarp kvalitet.

140113-Timm -Vladimir -302 140113-Timm -Vladimir -264

Det er ikke for sjov, at vi vælger at gå ud med Timm Vladimir på forsiden af vores magasiner og i TV. Det er selvfølgelig fordi, at vi mener, at Timm  og H.W.Larsen deler de samme værdier, og at han er en fantastisk ambassadør for den gode mad, passion i køkkenet og knivskarp kvalitet.

Vladimirs køkken og madskole i Valby er for en dag gjort klar til TV-optagelser. Hvor kursusgæster normalt lærer og nyder både nye og klassiske opskrifter, er der nu sat professionelt lys og videoudstyr op - klar til at skyde scener med Timm i action.

TV-optagelserne er en del af et nyt 2-årigt samarbejde mellem H.W.Larsen og Timm Vladimir, som bliver ambassadør for den gode mad i visionen om at udbrede kvalitetsoplevelser og professionelt køkkenudstyr.

Timm er valgt, da han altid udstråler seriøsitet, men også en naturlig leg og glæde ved madlavningen. Han har det der glimt i øjet, og de samme værdier som vi hos H.W.Larsen vægter rigtig højt: Knivskarp kvalitet, familiær madlavning og en generel passion for at give danskerne bedre mad.

Bo Larsen, Direktør i H.W.Larsen

140113-Timm -Vladimir -067 140113-Timm -Vladimir -055

 

Timm Vladimir - God mad og godt grej hører sammen.

Måske mest kendt som skuespiller og TV-vært, men det er heller ikke længere nogen hemmelighed, at Timm Vladimir er kæmpe madentusiast og virkelig dygtig i et køkken. Vi har mødt Timm til en snak om råvarer, køkkengrej og de danske madtraditioner.  

Timm Vladimir brød for alvor igennem på den danske madscene, da han i 2011 vandt den første danske udgave af Master Chef - og året efter åbnede egen madskolen under navnet “Timm Vladimirs Køkken”. Men hvor stammer passionen fra, og hvad er det ved mad, der får ham til nu at lægge alle sine kræfter i denne branche, som det mest naturlige i hele verden?        

A Fact of life!

Jeg har lavet mad hele mit liv, fra min mor tog mig med i køkkenet som barn, til i dag hvor jeg slet ikke kan få nok af at afprøve nye teknikker og kombinationer i jagten på den gode smagsoplevelse, fortæller Timm med et kæmpe smil på læben.

Det handler om indstilling. Uanset hvordan du vender og drejer det, så skal du have mad hver dag - så enten vælger du at anskue det som en irriterende torn eller onde, eller også omfavner du den aktivitet og oplevelse, som det også kan være at gå i køkkenet. Mad er et Fact of life, og for mig har det altid haft en naturlig prioritet. Og god mad har så samtidig den fordel, at man bliver glad når man hygger med nogen om at lave den, og når man deler den ved middagsbordet.

Mange har fulgt dig i forskellige mad-konkurrencer, og set dig kaste dig over udfordrende gastronomi med stor koncentration. Er du altid perfektionistisk i din madlavning? 

God mad behøver ikke at være en stor gastronomisk udfordring hver gang. For mig handler det lige så ofte om, at lave mad ud fra de råvarer, du har til rådighed. Det kan være vildt fedt at eksperimentere med velkendte opskrifter, og lige give den et lille twist - ved fx at juice nogle syrlige æbler i stedet for eddike. På den måde skal man turde lege lidt med madlavningen - det gør det hele lidt mere spændende, og gør at det bliver ved at være interessant.

140113-Timm -Vladimir -264 140113-Timm -Vladimir -178

 

Madkultur i udvikling.

Interessen for mad og madlavning når i disse tider nye højder. Det er ikke kun i TV, at sendefladen er fyldt ud med kokkeshows og madprogrammer, men også Danmarks restaurationsbranche oplever et boom af madturister, michelinstjerner og andet som følge af spirende interesse for det nordiske køkken.         

Det er enormt positivt, at vi for alvor begynder at være stolte af de nordiske råvarer - både fra et økologisk standpunkt, men også af den simple årsag, at det i Danmark får flere folk til at interessere sig for, hvilken mad de spiser. Folk bruger generelt ikke så meget tid på deres mad, men interessen skal starte et sted. Jeg mærker, at der er stigende efterspørgsel på, at lære de helt grundlæggende tilberedninger, og folk også sætter pris på smagen af fx en lokal, dansk kartoffel. Og det er fedt! God mad handler ikke om at bruge 4 timer hver dag på avanceret gastronomi, det handler bare om at lave det selv - gerne med hinanden og gerne helt simpelt.         

Koekken4 Koekken2

 

Godt udstyr - også i hjemmet

Som del af etableringen af Timms madskole i 2012, har H.W.Larsen hjulpet med levering af udstyr til kursuslokalerne, men det professionelle grej er faktisk også endt i Timms eget hjem:

Udstyr vil altid være lidt en mandeting at gå op i, men når det så er sagt, så inspirerer godt udstyr også til at lave mere og bedre mad. Man kan vel sammenligne det lidt med en gammel, sløv bil - det er ikke nogen fornøjelse, hver morgen at sætte sig ud i en bil, der ikke vil starte. Man mærker straks glæden, når man prøver en, der bare virker. På samme måde gør en god kniv eller en god ovn underværker for lysten til at lave mad.

Timm Vladimir har indgået et nyt samarbejde med H.W.Larsen, så han kommer nok ikke til at løbe tør for kvalitetsudstyr foreløbig. Det er et solidt match - for som han siger: God mad og godt grej hører sammen.   

Timm _kollage



Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Ved brug af webshoppen, accepteres benyttelsen cookies. Læs mere her